|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Χριστούγεννα στα Τρίκαλα - Ξωτικά!!
Eίναι εντυπωσιακό, όταν οι άνθρωποι θέλουν να δημιουργήσουν κάτι... Και έτσι με όχημα το τρίπτυχο Δημιουργική θέληση, Δημοτική πρωτοβουλία & συμμετοχή χορηγών, δημιουργήθηκε στα ήδη όμορφα Τρίκαλα, ο «Μύλος των Ξωτικών»!! Ο απόλυτος παραμυθένιος χώρος, όπου μπορεί ο κανένας μας, να βγάλει το «παιδί» από μέσα του.. Να ξεχάσει για λίγο τις καθημερινές σκοτούρες του και να ζήσει όμορφες φάσεις και καταστάσεις!!! Έτσι και εγώ, ορμώμενος από την ήδη αναφορά του Vageli_Gar, για αυτόν τον όμορφο πολυχώρο, μάζεψα την οικογένεια και βουρ για τα ξωτικά των Τρικάλων!!! Η είσοδος στα Ξωτικά!! Οχι δεν είναι ούτε στην Γερμανία, ούτε στην Αυστρία... Είναι στα Τρίκαλαααα... Σοκολατένιες δημιουργίες στα πρόσωπα!!! Και μία δοκιμή των υλικών, δεν βλάπτει!! Ετσι για να δούμε την ποιότητα αυτών... Η χαρά του γλυκατζή!! Ωρε μάνα μου!!! συνεχίζεται...
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χριστούγεννα στα Τρίκαλα - Ξωτικά!!
Και του χρονου με υγεια Αργυρη,πολυ ομορφο το περιβαλον...
|
|
|||
|
|||
Και του χρονου Αργυρακο με υγεια
Ενα μεγαλο μπραβο και στους διοργανωτες |
|
|||
|
|||
...και πολύ γλυκό !!!
|
|
|||
|
|||
Αργυράκο, καλές γιορτές σε εσένα και την οικογένειά σου. |
|
|||
|
|||
Αργύρη βλέπω κανόνισες να επισκεφτείς το χώρο σε ώρα που δεν είχε κόσμο για να χαρείς μόνος σου τις λιχουδιές που είχε
Είναι όντως κάτι ξεχωριστό και το επισκέφτηκε πολύς κόσμος από πολλές μεριές της Ελλάδας. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Συνεχίζοντας το ταξίδι των ξωτικών, έχουμε... Τα ξωτικά της οικογένειας.. Ολα τα παιζάκια παίζουν!! Αυτό είναι το τμήμα που ενδιέφεραι εμένα!!! Είστε για μία ομαδική... Ακούω παραγγελίες!! Να φουσκώσω ζαμπόν, τυρί και λιαστί ντομάτα μέσα, να γίνει το έλα δεις..!!! Τμήμα αρτοποιίας Ο ξεναγός μας, στον κόσμο της ζύμης... Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερίααα... Αναρριχήσεις.. Είπα και να κάνω και μου είπαν ΟΧΙ, για να μην κατεβεί η κατασκευή όλη κάτω!!! |
|
|||
|
|||
Μετά από ένα τσίπουρο, ένα τέτοιο πάει πάντα... Cornetto pizza, Cornetto γύρος!!! Oι ζωγραφιές στα πρόσωπα, πάει σύννεφο... Η γωνιά του καραγκιόζη.. ...Και γράμμα στον Αγιο Βασίλη.. (Εγώ του έβαλα μέσα και τον λογαριασμό της ΔΕΗ (χαράτσι), μήπως μου το πληρώσει κιόλας) Το γράμμα... Τι να σε κάνω που δεν είσαι ζωντανό!!! Τελειώνοντας έναν καφεδάκι στα γρήγορα, γιατί περιμένει η πεθερούλα, για ψητή γουρονοπούλα... Αντε και του χρόνου πάλι, κάπου όμορφα, ξένιαστα Χριστουγεννιάτικα... |
|
|||
|
|||
πού αλλού θα πήγενε η πιό γλυκιά οικογένεια του φόρουμ;;;
Μπράβο παιδάκια, σας καμαρώναμε με τη μαρία και ζηλεύαμε!!!!!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αντε και καλα Χριστουγεννα......... | antonis1150GSA | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 11-12-2010 21:54 |
Χριστούγεννα | ckk | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 4 | 08-12-2010 15:59 |
Μιλάνο-ανοικτά σχολεία τα Χριστούγεννα | Hekima | Επικαιρότητα | 5 | 24-11-2010 00:32 |
Καλά Χριστούγεννα | trip | Καλώς ήλθατε | 13 | 08-01-2010 10:10 |
Καλά Χριστούγεννα!!! | epimelitisf | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 11 | 25-12-2008 00:54 |