|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Καφές στη Θεσσαλονίκη
Η Αθήνα πίνει καφέ, η Πάτρα, τα Χανιά, το Ηράκλειο....
Επειδή γενικώς στο φόρουμ υπάρχουν πολλοί Βορειοελλαδίτες και επειδή είμαστε οι μοναδικοί που δεν συναντιόμαστε για καφέ από αυτό το φόρουμ και δεν ξέρω γιατί, θα ήθελα να προτείνω αυτήν την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου να συναντηθούμε κάπου κεντρικά να βολεύει όλους. Να πιούμε τον καφέ μας να γνωριστούμε και αν μας κάτσει να το ορίσουμε για κάθε Τετάρτη στο ίδιο μέρος σαν στέκι. Προτείνετε μέρος και ώρα και τις απόψεις σας. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Καφές στη Θεσσαλονίκη
Πολύ καλή η ιδέα σου Σάκη ....
Για να δούμε .... τί προτάσεις θα "πέσουν" ????
|
|||
|
|||
Εγώ έρχομαι και από Χαλκιδική παίδες.,.,,
Τετάρτη απόγευμα είναι καλή φάση, γιατί νομίζω οι περισσότεροι δεν δουλεύουν λόγο κλειστής αγοράς .,., Ένα καλό μέρος που προτείνω είναι μια καφετέρια πριν τον ζωολογικό κήπο όπως έρχεσαι από τα κάστρα η μετά τον ζωολογικό αν έρχεσαι από περιφερειακό., -δεν θυμάμαι το όνομα- έχει καλή θέα,χώρο για μηχανές, βολεύει για αυτούς εκτός Θεσ\νίκης, και δεν μπλέκουμε στο κέντρο...... |
|
|||
|
|||
...ΚΑΦΕΣ ΒΟΡΙΩΝ
στον ΚΕΔΡΙΝΟ ΛΟΦΟ, στη Λ. Νικης, στη ΝΕΑ ΚΡΗΝΗ, στο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ, Νικηφορου Φωκά με Παύλου Μελά (απέναντι απο Λευκό Πύργο) ημέρα 13 Οκτωβρίου ώρα .... 1) Sakis 2) tattoopanther 3) xurxes 4) 5) 6) 7) |
|
|||
|
|||
Αν είναι για μία δόση καφεϊνης... τότε μέσα!
|
|
|||
|
|||
Αν είναι να πας κι εσύ . . . τότε δε θα έρθω εγώ.
Τι θα γίνει βρε Χρήστο; Πότε θα καταφέρουμε ν' ανταμώσουμε; 12 του μήνα "πετάω" για Γαλλία, (εν μέσω απεργιών), οπότε κάνω όρεξη για την επόμενη. Καλά να περάσετε παίδες . . . Με τον Σάκη τον γλυκούλι. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
...ΚΑΦΕΣ ΒΟΡΙΩΝ
στον ΚΕΔΡΙΝΟ ΛΟΦΟ, στη Λ. Νικης, στη ΝΕΑ ΚΡΗΝΗ, στο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ, Νικηφορου Φωκά με Παύλου Μελά (απέναντι απο Λευκό Πύργο) ημέρα 13 Οκτωβρίου ώρα .... 1) Sakis 2) tattoopanther 3) xurxes 4) ckalfas 5) nikos-x 6) 7) 8) 9) 10) |
|
|||
|
|||
Και είμαστε και γείτονες...
|
|
|||
|
|||
ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βολιότικος Καφές 22/9/10 | alx_k | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 3 | 20-09-2010 21:28 |
Καφές στην Θεσσαλονίκη - Δευτέρα 14 Ιουνίου !!! | tsapte70 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 24 | 16-06-2010 02:28 |
Λεωφορείο ντυμένο με γκαζόν κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη | skippybi | Περιβάλλον | 2 | 16-05-2010 09:50 |
Ομπρέλα προστασίας για τους πεζούς στη Θεσσαλονίκη | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 15 | 13-04-2010 23:12 |
Γεύμα αγάπης στη Θεσσαλονίκη.. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 6 | 26-12-2009 22:03 |