|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Σε 5 χρόνια το 10% των μας φίλων ΔΕΝ θα είναι άνθρωποι!
Σύμφωνα με την εταιρεία Gartner, μέσα σε 5χρόνια το 10% των φίλων μας στο διαδίκτυο δεν θα είναι άνθρωποι. Αυτό σημαίνει ότι στο facebook ή στο twitter όσοι φίλοι μας είναι online δεν θα είναι αναγκαστικά υπαρκτές προσωπικότητες, ούτε βέβαια και υπερφυσικά όντα των οποίων την ύπαρξη αγνοούσαμε τόσα χρόνια. Η συγκεκριμένη εταιρεία εκτιμά ότι στα επόμενα χρόνια θα χρησιμοποιούνται «social bots», δηλαδή λογισμικά επικοινωνίας, για εμπορικούς σκοπούς από διάφορες εταιρίες. Μάλιστα, μέχρι το 2015 ένας στους δέκα φίλους μας στο Internet θα είναι τέτοιος. Έτσι στο facebook για παράδειγμα ,που υπολογίζεται ότι μέχρι τότε ο μέσος χρήστης θα έχει 500 φίλους, περίπου οι 50 θα λειτουργούν ως εργαλεία προσέλκυσης πελατών. «Γίνονται πολλές προσπάθειες να συστηματοποιηθεί και να περάσει στον “αυτόματο πιλότο” η διαδικασία της προσέλκυσης “φίλων” στα social media, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθούν τα social bots τα οποία θα μπορούν να διαχειριστούν, σε διάφορα επίπεδα, επικοινωνία με κοινότητες χρηστών. Θα μπορούν ακόμη και να πραγματοποιήσουν διαδραστική επικοινωνία, προσαρμοσμένη σε κάθε χρήστη ξεχωριστά» αναφέρει η έρευνα. Troktiko-Orestis: Το 10% των μας φίλων ΔΕΝ θα είναι άνθρωποι! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σε 5 χρόνια το 10% των μας φίλων ΔΕΝ θα είναι άνθρωποι!
|
|
|||
|
|||
Φρίκη
|
|
|||
|
|||
Εμείς δεν έχουμε τέτοια προβλήματα....
Κάνουμε τους καφέδες και γνωριζόμαστε... Να ξέρουμε και σε ποιον μιλάμε... |
|
|||
|
|||
Από το στόμα μου το πήρες...
|
|
|||
|
|||
Είναι παλιά η τακτική με τα inviting bots, νομίζω ότι έχει ήδη αρχίσει αυτό, στο facebook, με ελκυστικές δεσποινίδες με προκλητικές φωτος που εχουν 2-3000 φίλους και βεβαια δεν επικοινωνούν με κανεναν απο αυτους...
|
|
|||
|
|||
Πολυ σωστα το ειπες Θοδωρη,και αυτο θα λεγα.
|
|
|||
|
|||
Όχι μόνο κοπελιές αλλά και νεαρούς.Θέλουν και αγόρια να μαζέψουν
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και εγώ σκέφτηκα σαν εσένα Θοδωρή αλλά λόγο απόστασης δεν μου δίνεται η δυνατότητα να είμαι στους καφέδες σας το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να γράψω αυτό .
Να γιατί GS Forum.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τα μάτια στον ουρανό! - Που θα είναι ορατή η βροχή των Περσείδων | gsmaniac | Περιβάλλον | 13 | 12-08-2010 14:10 |
Η θερμότερη χρονιά όλων των εποχών θα είναι το 2010 | skippybi | Περιβάλλον | 7 | 06-04-2010 10:36 |
Πως θα έπρεπε να είναι η ζωή μας | Alext | Χιούμορ | 4 | 26-06-2009 13:15 |
Η Μοτοσυκλέτα σε 20 χρόνια., Πώς φαντάζεστε ότι θα είναι τότε οι μοτοσυκλέτες; | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 17 | 28-01-2009 15:37 |
«Η αρχιτεκτονική είναι άνθρωποι, όχι ντουβάρια» | kostas_366 | Πολιτισμός | 3 | 23-01-2009 23:33 |