|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ Ο ΑΡ ΒΟΧΕΡ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ Η ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ
Καλησμπέρα κατα 'ρχας...πριν 2 βδομαδες τοτε με τισ βροχες είχα την πρώτη μου πτωση με το 1150 μου...τεσπα άδραξα την ευκαιρία και τα ξύλωσα όλα για βάψιμο και συνεχίζω....καθώς έλυνα και έλυνα είδα όλα τα προληματάκια του, άλλα έτσι είναι όταν έχει και 92000 κμ στο κατράν...αυτό όμως που προβλημάτισε είναι ότι νομίζω ότι ο ΑΡ ΒΟΧΕΡ έχει στραβώσει έχει πάρει προσ τα μέσα...η μηχανή μου έχει κλαγκελα και το καπάκι γδάρθηκε αφού στράβωσε το εμπρός μαρσπίε και έσπασε το πίσω μαρσπιέ...Είναι δυνατον να πήρε ο ΒΟΧΕΡ?please τα φώτα σας....
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ Ο ΑΡ ΒΟΧΕΡ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ Η ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ
Απόσπασμα:
Δεν νομιζω οτι μπορει να συμβει αυτο. Τα μεταλλα που χρησιμοποιουνται για τη κατασκευη των κυλινδρων σπανε, δεν στραβωνουν.... |
|
|||
|
|||
Δεν νομίζω να στέκει αυτό..
Δες μήπως είναι κάτι άλλο στραβό, π.χ. τιμόνι και βλέπεις στραβό όλο το άλλο μηχανάκι!!! |
|
|||
|
|||
Μισό χιλιοστό να είχε "κουνηθεί" ο κύλινδρος, θα σου είχε κολλήσει το μοτέρ τώρα...
|
|
|||
|
|||
Δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει, αλλά το είπα και σε άλλον που είχε χρόνια Boxer και μου είπε ότι εκείνη την ώρα το είδε....Ο αριστερός κύλινδρος είναι πιο πίσω από τον δεξί όπως τους κοιτάς από πάνω..
Λέω μήπως είδες αυτό και σου φάνηκε στραβός.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έτσι είναι.Και εγώ όταν το είχα πρωτοδεί, με παραξένεψε |
|
|||
|
|||
Μήπως έχει "πάρει" όλος ο κινητήρας εκεί που εδράζει? Αλλά μια βόλτα σε ένα συνεργείο δεν θα ήταν καλύτερη να σου φύγει η απορία?
|
|
|||
|
|||
αδυνατον φιλε!.... μπορει να στραβωσε οτιδηποτε αλλο απ το πεσιμο!...αλλα δεν πιστευω να συνεχιζε να λειτουργει ο κινητήρας αν πραγματικα ο κύλινδρος ετρωγε τετοιο χτυπημα!...απλα θα εσπαζε!
|
|
|||
|
|||
και πολυ είπες!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Για το κύλινδρο...ότι είπε ο GeorgeP...και το μισό χιλιοστό πολύ είναι...
Όσο για την έδραση του κινητήρα που αναφέρθηκε ... δεν μπορεί γιατί δεν εδράζεται πουθενά... απλά γιατί δεν υπάρχει σκελετός στο 1150, ο ίδιος ο κινητηρας εκτελεί χρέη σκελετού... Νομίζω δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, μάλλον τα κάγκελα πήραν και τον βλέπεις στραβό λόγω σύγκρισης... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ? ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ? | HERC | Διάφορα | 4 | 04-06-2010 18:44 |
ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ (ΑΠΟ ΑΝΤΡΑ ή ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ | Cogar | Χιούμορ | 4 | 28-05-2010 12:51 |
ΠΡΩΤΑ ΔΡΑΜΑΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΣΜΟ | katsab | Περιβάλλον | 13 | 11-12-2009 17:24 |
ΑΓΟΡΑ ΙΧ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΞΙΝΟΜΗΘΕΙ , ΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Αυτοκίνητο | 6 | 10-12-2009 01:24 |
ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ | riko46 | Διάφορα | 6 | 20-02-2009 22:10 |