|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Λαθος ενδειξη υπολογισμου καυσιμου F800GS
Η μηχανη αγοραστηκε πριν μια εβδομαδα καινουρια και διαπιστωσα οτι δεν δειχνει τις πραγματικες τιμες οσο αφορα την πληρωση καυσιμου. Οταν αναψει η ρεζερβα(στα 170 περιπου χλμ) αρχιζει και μετρα ποσα χιλιομετρα κανεις.....ενω μετα απο γεμισμα δεν σου αναφερει καθολου ποσα χιλιομετρα εχεις....Γνωριζει καποιος κατι για αυτο....θα την παω την Δευτερα στο συνεργειο....απλως μια πρωτη γνωμη θα ηταν ανακουφιστικη για μενα!!
Last edited by kwon; 20-05-2011 at 22:16. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λαθος ενδειξη υπολογισμου καυσιμου F800GS
Υπάρχει ανάκληση για το φλοτερ αλλά στα παλαιότερα μοντέλα ίσως να έχει και στο δικό σου
|
|
|||
|
|||
Στο δικό μου F650GS TWIN μέχρι την μέση του δείκτη είναι τελείως αναξιόπιστο.Οι μπάρες πέφτουν από το full στο μισό ακαριαία όχι λίγο λίγο.Μετά τη μέση είναι κάπως πιο αξιόπιστο.Πρέπει απλώς μετά από κάθε γέμισμα να μηδενίζεις τον μερικό χιλιομετρητή.
Να έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι μέγιστη αυτονομία είναι 160-170 κμ Αν πας στο συνεργείο πες μα και τι σου είπαν |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για τσεκάρετε κι οι δυο το φλοτέρ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ο υπολογιστής μετά από γέμισμα δείχνει αυτονομία 180 κμ.Ποτέ δεν το άφησα να φτασει στο τέλος .Οπότε αυτά που έγραψα είναι αυτό που δείχνει ο υπολογιστής. Το φλοτέρ το πήγα σε συνεργείο για έλεγχο και σετάρισμα εκ νέου. Για να δω την πραγματική αυτονομία πρέπει να το αφήσω να αδειάσει κατανάλωση δείχνει 5,2 άρα κάτι όντως δεν δείχνει καλά.'Η η κατανάλωση είναι λάθος ή η αυτονομία.Κανονικά με 5,2 και 16 λτ τεπόζιτο θα πρέπει κάνει 300 κμ Last edited by geolag; 21-05-2011 at 09:08. |
|
|||
|
|||
τα αρχικά μοντέλα είχαν θέμα με το φλοτέρ το οποία αλλαζόταν με ένα της SIEMENS στα πλαίσια της εγγύησης/ανάκλησης.
Πρέπει να είναι λειτουργικό και σχετικά ακριβές στη μέτρησή του και μην αποδεχτείς ημίμετρα και δικαιολογίες...Εάν δεν επιδιορθωθεί με επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου θα απαιτήσεις άμεση αντικατάσταση.. |
|
|||
|
|||
Ρωτησα σημερα και μου ειπε οτι εχει γινει αλλαγη στο software και πως οταν ανοιγει η ρεζερβα αρχιζει και μετρα απο την αρχη....Η αυτονομια της ρεζερβας ειναι περιπου 40 χλμ. Εμενα τωρα κολησε στο 29 η ενδειξη του υπολογισμου καυσιμου....Αντε τωρα να βρω ακρη....Και εδωσα και 11200....!!!
|
|
|||
|
|||
Kαι το δικο μου το gs 1200 r το ιδιο σχεδον προβλημα εχει ενω ο υπολογιστης δειχνει σωστα την μεση καταναλωση η μπαρα της βενζινης λεει οτι θελει η δε ενδειξη για ανεφοδιασμο αναβει σχεδον παντα στα 180 εως 200 χιλιομετρα ασχετως πως παω και εχει 19λτ ντεποζιτο παντα μου μηδενιζει το υπολοιπο της αυτονομιας και βγαζει παυλες και κανω ακομα 35-50 χιλιομετρα αναλογως την χρηση. Μου εχουν αλλαξει δυο φορες την ταινια που εχει στο ντεποζιτο αλλα προκοπη δεν εχω δει απλως μου ειπαν οτι τους εχουν πει απο τα κεντρικα να μαθουμε να υπολογιζουμε βασει χιλιομετρων. Να το πας την δευτερα στην αντιπροσωπεια να σου αλλαξουν οπωσδηποτε ταινια και να στο επανπρογραμματισουν επειδη ειναι τελειως καινουργιο μην δεχτεις να σου κανουν reset την υπαρχουσα ταινια να σου βαλουν καινουργια.
|
|
|||
|
|||
Το R 1200 RT μου έκανε το ίδιο δεν έχουν παιδιά φλοτέρ τα καινούργια μοντέλα έχουν μία ράβδο αντίστασης που από την υγρασία, στάθμη του καυσίμου δείχνει την ένδειξη . μου το αντικατέστησαν και μου το έδειξαν αυτό που έβγαλαν και το πρόβλημα λύθηκε μην στεναχωριέσαι μόνο για να μην σε αφήσει και εσένα φούλαρε και μηδένιζε τα χιλιόμετρα γύρω στα 200 γύρευε πρατήριο.
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστω για τις απαντησεις.....θα βρουμε ακρη....γινεται και αλλιως;;
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αυτονομια καυσιμου Gs/GSA | taksidiotis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 71 | 29-04-2011 18:40 |
ενδειξη καυσιμου | taksidiotis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 05-12-2010 17:02 |
Πωλείται Ζελατίνα MRA Vario για F800GS-F800GS | thleon | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 8 | 22-11-2010 20:11 |
TOURATECH R1200GS GSA προστατευτικά γραμμής καυσιμου | KOSTASB | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 07-07-2010 12:05 |
ενδειξη δείκτη βενζινης σε 1200gs/2008! | FANISGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 12-10-2009 23:21 |