|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Προβλήματα με GS 1150
Υγεία και ευτυχία σε όλους...
Αγόρασα πρόσφατα ένα GS 1150 ικανοποιώντας ένα απωθημένο πολλών ετών... Δυστυχώς από τη μέχρι τώρα συνύπαρξή μου με το μασίνι δε μπορώ να πω ότι έχω μείνει ευχαριστημένος.Έχει σχεδόν 67000km και: 1) Έχει μεγάλη κατανάλωση βενζίνης(9,5lt/100km). 2) Η μίζα μία φορά λειτουργεί και 3 όχι. 3) Ακούω τις βαλβίδες να κοπανάνε. Ενώ πρόσφατα μου έσπασε στο σωληνάκι βενζίνης του ΔΕ κυλίνδρου ένας πλαστικός σύνδεσμος και παρ' ολίγο να μου λαμπαδιάσει το μηχανάκι,αφού έπεφτε ζωντανή βενζίνη πάνω στο καζανάκι της εξάτμισης... Any suggestions για το τι να κάνω; Σημειώστε ότι το αγόρασα από γνωστό άνθρωπο,ο οποίος ήταν μερακλής με το μηχανάκι και ούτε κατά διάνοια μπορώ να σκεφτώ ότι το "είχε παρατήσει"... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προβλήματα με GS 1150
Απόσπασμα:
Καλοτάξιδο το νέο σου Εργαλείο φίλε μας Για τα 1-3 (αν δεν έχεις αλλαγμένα φίλτρο και εξάτμιση για την κατανάλωση) θα πρέπει να κάνεις service δηλαδή συγχρονισμό σωμάτων ψεκασμού και ρύθμιση βαλβίδων . Δηλαδή μια απλή διαδικασία συντήρησης . Για το 2 θα πρέπει να βγάλεις τη μίζα και να πας να στην επισκευάσουν με αλλαγή στα καρβουνάκια της, Δεν είναι ανάγκη να τη φτιάξεις στη BMW. Με λιγότερα € κάνεις ακριβός την ίδια δουλειά. Σημειωτέων να κοιτάξεις τη μπαταρία σου μήπως και είναι στα τελευταία της όπου δεν είναι διόλου απίθανο Last edited by soter3gm; 20-09-2009 at 14:13. |
|
|||
|
|||
Ενώ πρόσφατα μου έσπασε στο σωληνάκι βενζίνης του ΔΕ κυλίνδρου ένας πλαστικός σύνδεσμος και παρ' ολίγο να μου λαμπαδιάσει το μηχανάκι,αφού έπεφτε ζωντανή βενζίνη πάνω στο καζανάκι της εξάτμισης...
Any suggestions για το τι να κάνω; Ακριβώς το ίδιο και εγώ ! Αλλαξα συνδέσμους και εμφανήστικε πάλι . Εχει κανεις να προτείνει κάτι ?? Να το ρισκάρω να πάω οδηγώντας μέχρι τον μάστορα ή θα φτάσω φλαμπέ??? Οσο για την μπαταρία θα συμφωνήσω με τον soter3gm . Η δικη μου 2 μηνες μετα την αγορα (ηταν κουκουρουκου η μπαταρια) έσκασε και γέμισε την μπουμπου σημάδια άσε που έμεινα στο χωριο ...έτρεχα και δεν έφτανα .Οι βαλβιδες με μια καλη ρυθμιση θα σωπάσουν .καλο ξεμπέρδεμα σου ευχομαι , καλοτάξιδο το μηχανακι και καλα χλμ να έχεις |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Δεν νοειται καταναλωση 9,5λτ/100χλμ εκτος κι αν ειναι VW.
Αμεσα στον μαστορα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Η λύση για να μην σπάνε οι πλαστικοί είναι να τους βάζεις μια λεπτή στρώση γράσο πριν τους κουμπώσεις. Ειναι απίστευτο το πόσο εύκολα κουμπώνουν μετά χωρις ζόρια κτλ.
Πρόσφατα μου είχε σπάσει και ο δικός μου και επειδή μου λέγαν τιμές για λάτσηδες έκανα μια βόλτα στην Πάτρα και είχα βρει κάτι γερμανικούς μεταλλικούς στο hardwareαδικο Αγ Ανδρέου και Ναυάρχων...Είχα γράψει νομίζω και αντιστοιχο ποστ με φωτο και λεπτομέρειες. Απο τότε έχω ένα ζευγαράκι στην εργαλειοθήκη μέχρι να αξιωθώ να τους βάλω. Αυτοί που είχα πάρει ήταν μονού κλεισίματος η ίδια εταιρία βγάζει και διπλού (όταν ανοίγουν σφραγίζουν και οι δύο πλευρές). |
|
|||
|
|||
Τελικά το επισκεύασες Τάσο;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα υπόλοιπα είναι ΄σερβις. 20/50 λαδάκι, βαλβίδες και γράσο στους συνδέσμους. |
|
|||
|
|||
Καλοτάξιδο,και υπομονή συμβαίνουν σε όλους μας αυτά....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
GS 1150 | PortoLeone | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 12 | 02-01-2010 05:12 |
Τακακια 1150 GS | vpentza | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 12 | 18-09-2009 11:45 |
1150 GS | vpentza | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 23 | 11-08-2009 00:39 |
GS 1150 | ntinos12 | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 10 | 10-08-2009 17:56 |
Αλαγη τιμονι 1150 adv | Dionisis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 13-03-2009 17:36 |