|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
BMW F 800GS ρυθμιση βαλβηδες
καλησπερα σε ολους εχω ενα F 800GS και ηρθε η ωρα για ρυθμιση βαλβηδες και αλλαγη μπουζι πηρα σε να συνεργιο που ηταν παλια τις BMW αλλα τωρα εχει δικο του ανεξαρτητο και τον ρωτισα για αυτα τα δυο πραγματακια η τιμη που μου ειπε ειναι στα 120Ε
Λιγο αργοτερα και καθαρα απο περιεργια πηρα και σε σε επισιμο συνεργιο της BMW και μου ειπε και για τα ιδια ακριβοσ ρυθμιση και μπουζι 60ε και εμεινα και αναροτοιεμε τωρα τη να παιζι και ποιον να εμπιστευτο?????οεο... Και τελευταιο αν εχει καποιος να μου προτινη κατι..... ευχαριστω |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW F 800GS ρυθμιση βαλβηδες
stoy kir adon na toy pas
|
|
|||
|
|||
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτός που σου είπε 60 eyro σε δουλεύει κανονικά το το πολύ να σου αλλάξει μπουζί και να είσαι ευχαριστημένος.
Με λίγα λόγια όταν θα σου ανοίξει το καπάκι για να σου ρύθμιση της βαλβίδες και δεν αλλάξεις φλάντζα καλώς, άμα όμως πρέπει να την αλλάξει έχει 65euro Τα μπουζί 2 ιρυδίου έχουν 25 ευρώ περίπου αν θυμάμαι Και στις βαλβίδες κάθε καπελότο που σου αλλάζει έχει 8 ευρώ και συνήθως χρειάζεται από 1 έως και 4 καμιά φορά, και φαντάσου φίλε μου ότι δεν έχω βάλει την εργασία του μάστορα που για να ανοίξει καπάκι όλο το μηχανάκι το κάνει γαρύφαλλο. Τελικά πιως πιστεύεις ότι θα σου κάνει πραγματικά δουλειά αυτός με τα 60 ή με τα 120 ευρώ, εκτός εάν μας περνάνε αμερικανάκια μερικοί................ |
|
|||
|
|||
Εμένα στη bmw στη Λάρισα μου είπε περίπου στα 150.Το ίδιο ποσό μου είπε για τη φλάτζα.
|
|
|||
|
|||
Μου ακούγεται πιο λογικό έτσι και ας είναι και λίγο πιο ακριβός 20 με 30ευρω αλλά να ξέρεις ότι σίγουρα θα σου κάνει δουλειά και όχι απατεωνιά, και απευθύνομαι πιο πολύ στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία................
|
|
|||
|
|||
παιδες τελικα πηγα σε επισιμο στη Βουλειαγμενης, ρυθμιση,φλατσα και μπουζι 135ευρ
|
|
|||
|
|||
Α
|
|
|