|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ισχύει το ελληνικό δίπλωμα στη Σουηδία?
Γεια σας,
8 Νοέμβρη παω μόνιμα Σουηδία για εργασία. Η απορία μου είναι αν το ελληνικό μου δίπλωμα (ημερομηνία έκδοσης καλοκαίρι '99) ισχύει στη Σουηδία. Είναι το κλασικό ροζ χάρτινο δίπλωμα. Η μόνη σουηδική λέξη είναι στην πρώτη σελίδα/εξώφυλλο: "körkort", που σημαίνει δίπλωμα. Η ΕΛΠΑ μου λέει ότι πρέπει να το κάνω διεθνές, το οποίο μεταφράζεται σε 45ευρώ για 1 χρόνο ή σε 85ευρώ για 3 χρόνια. Πρέπει να πάω στην ΕΛΠΑ ή είναι κόλπο για να βγάλουν χρήματα? ευχαριστώ προκαταβολικά για όποια απάντηση Γιώργος |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ισχύει το ελληνικό δίπλωμα στη Σουηδία?
Το καινούργιο που γράφει GR απέξω,ισχύει για όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε......
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όσον αφορά το καινούργιο δίπλωμα σε στυλ πιστωτικής κάρτας, επειδή το έχω δει, δεν αναφέρεται πουθενά αγγλική λέξη, όλα στα Ελληνικά και ούτε υπάρχει κάποια μαγνητική ταινία να πεις ότι κρατά δεδομένα και στοιχεία του κατόχου ευχαριστώ για το link |
|
|||
|
|||
Στη Σουηδία μένει μόνιμα η αδερφή μου. Τα ανίψια μου έχουν το Ελληνικό δίπλωμα και δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Η ΕΛΠΑ ήταν είναι και παραμένει μία απάτη............................
|
|
|||
|
|||
Σίγουρα για ΕΟΚ δεν απαιτείται ΕΛΠΑ...!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα πράξω ως εξής: αφού μηχανή θα ανεβάσω Μάϊο και αμάξι δεν θα αγοράσω σύντομα, θα απευθυνθώ σε Σουηδική αστυνομία αν εγκρίνουν το δίπλωμα μου, τα Χριστούγεννα που θα κατέβω Αθήνα βλέπω τι θα χρειαστεί να κάνω σε περίπτωση που δεν το εγκρίνουν. ευχαριστώ και πάλι |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν δηλώσεις ότι το έχασες, σου βγάζουν καινούργιο από το ΚΕΠ σε ένα μήνα |
|
|||
|
|||
Εδώ πάντως στην Αγγλία πρέπει να αλλάξεις το διπλωμα σου σε Αγγλικό αν κάτσεις πάνω από 6 μήνες στη χωρα.
|
|
|||
|
|||
Η ΕΛΠΑ μου λέει ότι πρέπει να το κάνω διεθνές, το οποίο μεταφράζεται σε 45ευρώ για 1 χρόνο ή σε 85ευρώ για 3 χρόνια.
Πρέπει να πάω στην ΕΛΠΑ ή είναι κόλπο για να βγάλουν χρήματα? την ΕΛΠΑ την γνωρίζει η Σουηδία φίλε σου λένε μπουδρες το καλοκαίρι γυρίσαμε όλη τη σουηδία με αυτό το ροζ ευρωπαικό δίπλωμα και δεν είχαμε ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ειναι κολπα της ΕΛΠΑ |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Φωτογραφίες από το ελληνικό σχολείο παλιότερων χρόνων | frits | Ελλάδα | 73 | 26-10-2010 23:12 |
VALENTINO ROSSI ΚΑΙ DUCATI ΜΑΖΙ από το 2011 & Επιστολή Ρόσσι για το αντίο στη Yamaha | frits | Αγώνες | 10 | 11-09-2010 12:21 |
Ανεβάζει ταχύτητα το ελληνικό Internet | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 10 | 02-02-2010 04:13 |
Πήρε δίπλωμα με ... 632 μαθήματα !!!!!!!!!! | riko46 | Κόσμος | 8 | 21-10-2009 19:51 |