|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Κουβαλάτε φαρμακείο μαζί σας ;;;
Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί το θέμα, αλλά είναι μια σκέψη που έχω από παλιά. Θα έπρεπε να έχουμε πάντα μαζί μας κάποια αναγκαία;;;; Έχει φτιάξει κανείς κάτι;;;; Για ρίξτε καμιά ιδέα
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κουβαλάτε φαρμακείο μαζί σας ;;;
υπάρχουν κάποια έτοιμα
που καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό. εγώ έχω αυτό που σε πιάνει και πολύ χώρο. Σετ πρώτων βοηθειών | Waterproof |
|
|||
|
|||
Μετά την τελευταία παρακολούθηση σεμιναρίου σχετικά με τις πρώτες βοήθειες, θα προσθέσω στο φαρμακείο, και την μάσκα για το φιλί της ζωής και την γάζα εγκαυμάτων .
|
|
|||
|
|||
σε χωμάτινες εξορμήσεις και σε ταξιδάκια .
,πάντα κουβαλάω . ,αχρείαστο να είναι.,.,., Απόσπασμα:
έτσι να κουβαλάμε .,.,αλλα να ξέρουμε τι κουβαλάμε.,., και πώς χρησιμοποιούνται .,.αυτά που κουβαλάμε.,., |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Last edited by Skyhigh; 22-12-2011 at 15:25. |
|
|||
|
|||
σε ταξείδια ΠΑΝΤΑ...
|
|
|||
|
|||
Συμφωνα μα τις τελευταίες οδηγίες του P.H.T.L.S (pre hospital trauma support) δεν είναι τόσο απαραίτητες οι εμφυσήσεις όσο οι θωρακικές πιέσεις για την Κ.Α.Α. δηλ αν δεν έχεις μάσκα και πιστεύεις ότι κινδυνεύεις να κολλήσεις κάτι προχωράς μόνο σε θωρακικές πιέσεις.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κάποιοι επιμένουν ακόμα πως πρώτα δίνουμε το "φιλί της ζωής", έστω και για μία φορά. Η μάσκα, διώχνει τις όποιες φοβίες θα εμφανιστούν με την εικόνα που θα αντικρίσεις. ΥΓ: Ακόμα μαθαίνω |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χάκερ «χτύπησαν» ΑΤΜ τράπεζας | MARK | Επικαιρότητα | 1 | 06-10-2011 13:13 |
Στο Φαρμακείο (2) | vpentza | Ανέκδοτα | 9 | 29-07-2011 02:56 |
Στο Φαρμακείο | pepax66 | Ανέκδοτα | 14 | 29-07-2011 02:21 |
Τούρκοι χάκερς "χτύπησαν" την περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης | Acen | Ελλάδα | 5 | 10-09-2010 10:02 |
Fw: Πως διαβάζουν οι γυναίκες τα σήματα; | Alext | Χιούμορ | 7 | 28-09-2009 11:58 |