|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Καταστηματα στο Μοναχο Γερμανια
Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
Σε λιγες μέρες ένας φίλος μου θα βρέθεί στο Μόναχο στη Γερμανία,γνώρίζει κανείς συνφορουμίτης κάποια διεύθηνση έστω και ηλεκτρονική απο κάποιο κατάστημα εκεί μήπως βρούμε τίποτα από εξοπλισμό αναβάτου. Ευχαριστώ εκ των προτέρω. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καταστηματα στο Μοναχο Γερμανια
Ο φιλος σου φιλε μου ας ριξει μια ματια εδω ..(σιγουρα στο Μοναχο θα χει πολλες),αλλα αυτην μονο ξερω εγω.
HEIN GERIKE MUNCHEN-HAIDHAUSEN Balanstrasse 34 |
|
|||
|
|||
Louis - Motorrad & Freizeit - Europas Nr.1 für Motorradbekleidung, Motorradhelme und Motorradzubehör.
Polo-Motorrad-Home Τα δυο καταστήματα στο Μόναχο είναι δίπλα-δίπλα, μαζί με ένα άλλο που δεν θυμάμαι το όνομά του. Όπως θα δείς, έχουν καλές τιμές. |
|
|||
|
|||
Διπλα στο εργοστασιο της BMW στην οδο Frankfurtierring ειναι ο τοπικος αντιπροσωπος της BMW με εκθεση και συνεργειο στο ισογειο και εναν δευτερο οροφο που θα σας αφησει αφραγκους!
Οτι περσινο ειναι 40 τοις εκατο κατω και τα ανταλλακτικα σε τιμες ασυναγωνιστες. Πολυ κοντα του στην επομενη γωνια υπαρχει μαγαζι της Polo και απεναντι ακριβως ενας τοπικος με καλες τιμες Arai Shoei. Παιδικη χαρα δηλαδη! Καλα ψωνια |
|
|||
|
|||
μεσα απριλιου θα ειμαι για ενα διημερο στο μοναχο,θα επισκεφτω τις διευθυνσεις που εχετε ποσταρει,θα σας πω εντυπωσεις.
αν καποιος/α γνωριζει κατι περισσοτερο,ας το ποσταρει. Last edited by squad; 15-03-2012 at 20:20. |
|
|||
|
|||
Μη ξεχασεις να πας στο μουσειο της BMW.Αξιζει!
|
|
|||
|
|||
θα παω φιλε!!εχει μονο αμαξια,η και μηχανες?γιατι το εργοστασιο της bmw motorrad ειναι βερολινο.
Last edited by squad; 15-03-2012 at 23:16. |
|
|||
|
|||
Εχει ολη την ιστορια της BMW.ΟΛΕΣ τις μηχανες.Επαθα πλακα.
|
|
|||
|
|||
ο αντιπροσωπος της bmw που προανεφερε ο πασχαλης ξερεις που ειναι ?
|
|
|||
|
|||
Οχι.Ειχα παει κυριακη και δεν ειδα καθολου μαγαζια.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Oδοιπορικο στην Μεσσηνια-Λακωνια | nordkapp | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 34 | 10-12-2011 15:30 |
Και του σαλονιού και του λιμανιού! | gemara | Χωμάτινες εξορμήσεις | 12 | 23-10-2011 21:37 |
Αυγουστος 2011-Ιταλια(Βενετια)-Αυστρια-Τσεχια-Πολωνια-Ουκρανια-Ρωσια | Magelanos | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 73 | 10-05-2011 01:05 |
στην αλβανια....ο ολυμπιακος | gsmaniac | Αθλητισμός | 19 | 22-06-2010 19:33 |
Μέτσοβο - Κρανιά | Mariosg | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 11 | 13-06-2010 14:23 |