|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πρόγραμμα πλοήγησης και εισαγωγής διαδρομών σε Garmin 1410
Eδώ και καιρό έχω ένα GPS Garmin 1410, αν και δεν το έχω χρησiμοποιήσει και πολύ , το τελευταίο καιρό αποφάσισα να δώ πως μπορεί να με βοηθήσει στις μακρινές βόλτες και ταξίδια. Συνήθως την διαδρομή την έφτιαχνα στο google maps και απλά την τύπωνα ( σε μορφή χάρτη της περιοχής που θα κινηθω).
Αυτή η τακτική σίγουρα δεν με βολεύει. Μεχρι στιγμής προσπαθώ να βρώ κάποιο πρόγραμμα σαν το mapsource της garmin ώστε να φτιάχνω στο pc μου τις διαδρομές και να τις φορτώνω στην συσκευή μου. Η συσκευή έχει φορτωμένο το χάρτη της autodrive hellas.Το mapsource δεν το έχω σαν προγραμμα και φυσικά για κάποιο λόγο δεν μπορω να βρω τροπο να το κατεβάσω από το site της garmin. Εάν υπάρχει κάποιος να με καθοδηγήσει πως να καταφέρω το παραπάνω ή αν υπάρχει άλλος τρόπος να φτιάχνω διαδρομές στο pc και να τις εισάγω στο gps μου θα με βοηθούσε πολύ. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρόγραμμα πλοήγησης και εισαγωγής διαδρομών σε Garmin 1
Αλλο προγραμμα δεν υπάρχει από όσο ξέρω...
θες να κανεις χωματινες διαδρομες? εγω δουλευω με το ιδιο το μηχανημα... στο σχεδιασμο της διαδρομης εννοω γιατι εχω κατι προβλήματα με το μαπσουρς κ τον υπολογιστη μου κ ετσι το παρατησα... Δεν ξέρω τι παιζει εδω αν θες ψαχτο |
|
|||
|
|||
Όσο γνωρίζω το mapsource σταμάτησε να υποστειρίζεται από την Garmin!!!Μπορείς να το βρεις στο gpsunderground σε μορφή σπασμένου για να μπορείς να παίξεις με ότι χάρτη θες!!!Για περισσότερα περίμενε απάντηση από κάποιος που γνωρίζουν καλύτερα.
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Προσπάθησα λίγο να δώ τι κάνω με αυτά που μου στείλατε βέβαια δεν έχω καταφέρει τίποτα ακόμα , ελπίζω και βλέπουμε .........
|
|
|||
|
|||
Υπαρχουν καποια μοντελα της GARMIN π.χ(NUVI 510) το οποιο εχω και εγω , που μπορεις να περασεις στη μνημη του διαδρομες που της φτιαχνεις απο το ιδιο το gps. Εγω για δεκα μερες στην ευρωπη του ειχα περασει ολες της διαδρομες που εκανα για καθε μερα... δεν ξερω αν βοηθησα..η αν καταλαβα καλα γι αυτο που ψαχνεις.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
[QUOTE=elrodeo77;573759]Εχεί και το δικό μου ένα εικονίδιο που λέει διαδρομή ή κάτι τέτοιο.Εσύ που πάς και τις φτιάχνεις τις διαδρομές? Μπορείς να μου πεις τα βήματα αν δεν σου είναι δύσκολο?!
ευχαριστώ[/QUOT πολυ ευχαριστως. στο προφιλ μου υπαρχει το τηλεφωνο μου. παρε με μετα τις 5 οτι ωρα σε βολευει να τα πουμε. |
|
|||
|
|||
[quote=lempoi;573792]
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πήγες εδώ Garmin: MapSource Updates & Downloads και δεν κατεβαίνει; Αν δεν μπορείς, έλα σε κάποιο καφεδάκι και πες το από πριν να φέρω το CD που έχω από την αγορά του Colorado. Πάντως, πρέπει να έχεις κι εσύ τέτοιο cd. Αν δεν το έχεις πλέον, στο δίνω και το περνάς. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καλημέρα όταν παρέλαβα το gps μεσα στην συσκευασία δεν είχε cd θα έπρεπε ε ? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Garmin nuvi 1410 στην τιμή των 129,00...Το αγορασα! | xurxes | Πλοήγηση - Hardware και Software | 7 | 07-10-2010 13:30 |
Δωρεάν Κάρτες απεριορίστων διαδρομών σε ΑμΕΑ | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 5 | 26-10-2009 17:37 |
Πρόγραμμα Εκδρομών. | Arkas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 25 | 19-01-2009 02:51 |