|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΟΥΝΗΜΑ!
TA φωτα σας συντροφοι.ουναει παρα μα παρα πολυ το κοντερ μου μαζι με το φαναρι.σε τετοιο σημειο που νυχτα δυσκολευομαι να οδηγησω.οι πλαινες βιδες που συγκρατουν το φαναρι ειναι καλα σφιγμενες!το μοντελο 2008 1200 gs.για πειτε καμια ιδεα.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΟΥΝΗΜΑ!
στο γιατρο pm Fast&Furious
|
|
|||
|
|||
Ότι και να σου πω είναι υποθέσεις από την περίπτωση να έχει ξεκουμπώσει το πλαστικό που συγκρατεί την λάμπα μέχρι να έχει μέσα νερά και να νομίζεις ότι κουνάει αλλά ........!
Οτι και να είναι κουράγιο μέχρι την Δευτέρα που θα ανοίξει ο μάστορας και πας για έλεγχο αλλά αφού οι βίδες είναι οκ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ κάτι μάλλον θα είναι κάτι απλό! |
|
|||
|
|||
εκεινο που μπορω να υποθεσω ειναι οτι κατι γινεται μετις ελαστικες βασεις του κοντερ
|
|
|||
|
|||
sorry είπες ότι κουνάει και το κοντερ! Συνεργείο για σφίξιμο λοιπόν μάλλον θα έχει φύγει κάποια βίδα!
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φίλε μου το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Όταν πέσω σε λακούβα τρέμουν τα όργανα λες και θα φύγουν Στο service των 10000 χλμ που είπα στα παιδιά στο συνεργείο να το δουν μου είπαν ότι όλα ήταν σφιγμένα (βίδες, βάσεις κλπ) και είναι φυσιολογικό το κούνημα |
|
|||
|
|||
στο 1100gs που έχω, κουνάει και μέτα το κοντέρ με τα λοιπά όργανα
όχι τόσο όσο λές, οτι δεν μπορώ να οδηγήσω, αλλά μερικές φορές το κουνάω με το χέρι για να δώ αν είναι όλα εντάξει αν δεν έχει ξεσφιχτεί καμιά από τις πλαινές βίδες που το συγκρατούν, μπορεί αν είναι αυ΄το που είπε ο φίλος παραπάνω, οτι δηλαδή έχει κάποιες ελαστικές ανοχές, ώστε να απορροφά κραδασμούς και να μην ταλαιπωριούνται τα όργανα. αλλά σε καμία περίπτωση τόσο ώστε να μην μπορείς να οδηγήσεις για δες το και πες! |
|
|||
|
|||
ετσι
|
|
|||
|
|||
Και στο δικό μου GS του 08 τρέμαν τα όργανα όταν έπεφτα σε καμιά λακούβα.
Τελικά ήταν έτσι απο κατασκευής (τρεμάμενα) |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΑΤΑΚΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ | p.l. | Χιούμορ | 28 | 10-06-2009 13:47 |
ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ R1150 RT | fidemporas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 3 | 19-03-2009 14:03 |
ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 30 | 16-03-2009 02:12 |
Online Parts Manuals και άλλα !ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ !!!!!! ΓΙΑ ΟΛΑ !!!! | billy_bmw | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 18-02-2009 01:52 |