|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΠΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙ..;;
Εχω για την αλουμινενια ουρα του 1150gs τις ενισχισεις που δινει ι givi για τα βαλιτσακια της. Ποσο βαρος μπορει να αντεξει; το εχει κανει κανεις; μου εχει σπασει 2 φορε η ουρα χωρις ιδιαιτερο βαρος καο αν βρω αλλη θα βαλω την ενισχυση... help
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙ..;;
περιπου ποσο βαρος ειχες οταν σου εσπασε ησουν δικαβαλος ?? πλαινες?? εκτος δρομου?? ολα αυτα μαζι??
αν μπορεις βαλε φωτο στο σημειο που σου εσπασε μας ενδιαφερει ιδιεταιρα εμας τους 1150αρηδες |
|
|||
|
|||
Κυριως κυκλοφορω μονος και μεσα εχω βαρος ισου με εν κρανος και ενα αδιαβροχο και κατι ελαφρια μικροαντικειμενα που δεν δικαιολογουν το σπασιμο.δεν ημουν offroad απλα στις λακουφες ψιλο χτυπαγε. εχω το βαλτσακι της hepco becker αλουμινιου (alustandard) και δεν εχω πλαϊνες .επισεις το δικαβαλο μου δεν ακουμπουσε πισω. η ουρα εχει ραγισει ακριβως εκει που ειχε ραγισει και η προηγουμενη, αρκετα πισω, κοντα στη βαση της χειρολαβης(αεροτομουλας) και δεδν δεχεται κοληση απ οτι ρωτησα. οταν βγαλω φωτο θα κανω upload.
|
|
|||
|
|||
περιεργο
|
|
|||
|
|||
ψάξε για κανένα αργκονίστα, όχι ακκορντεονίστα εκει στην σπύρου πάτση, λυώσε μέταλλο πάνω κάτω και τριγύρω, κάνε το κούτσουρο και μην μεταφέρεις τις οικονομίες σου σε τσουβάλι κέρματα σε μασουρια, μόνο κάρτες και δεσμίδες....
|
|
|||
|
|||
δεν υπάρχει περίπτωση να σπάσει η ουρά με το βάρος που αναφέρεις ούτε με το τρόπο που οδηγάς.....
πέρνουμε σαν δεδομένο ότι τα βάρη σε μια μοτό πρέπει να είναι όσο πιο "μέσα" γίνεται, και να μην "κρέμονται". Υπολογίζεις λοιπόν το χώρο που καταλαμβάνει ο συνοδηγός και φέρνεις τη βαλίτσα όσο μπορείς πιο μέσα. Έτσι το μεγαλύτερο μέρος της βαλίτσας θα ακουμπάει σε σταθερό σημείο της μοτο... Κάποιο λάθος τοποθέτησης έχει γίνει τη πρώτη φορά και αυτός είναι ο λόγος που ξανα-έσπασε. Πέραν της κόλλησης που επισημάνθηκε φρόντισε να ενισχύσεις την ουρά με επιπλέον λαμάκια που θα πιάσουν σε πλαινες της ουράς βίδες και με έξτρα βίδες στο τελείωμά της.... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΟΣΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ;;; | fidemporas | Γενικά - Αναβάτης | 21 | 09-07-2009 21:18 |