|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
... Πέτρα Πετρούλα...
... εκεί λοιπόν που έβλεπα χτες τον Θέμο , τσουπ νά σου η Πετρούλα καλεσμένη ... και δείχνει κ ένα ποτ πουρί από τις καιρικές της επιτυχίες και γελάμε ! και στο μπλα μπλά λοιπόν ακολουθεί το εξής :
Θέμος : Για πές μας Πετρούλα , εσύ πως τον θέλεις τον άντρα ? ...... ...... ...... Πετρούλα : Τον θέλω στεγνό και γρήγορο. μήπως βρε παιδιά μπορείτε να μου εξηγήσετε τι εννοεί ο ποιητής ? ? ? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ... Πέτρα Πετρούλα...
Τώρα βρε Κωνσταντίνε περιμένεις να βγάλεις άκρη με την Πετρούλα....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φαντάζομαι με το στεγνό εννοεί, να μην έχει βραχεί ..από καμιά βροχή |
|
|||
|
|||
Εαν κρίνω απο τις τελευταίες μας εκδρομούλες οπου επιστρέφουμε παντα σαν τα παπιά το σιγουρο ειναι οτι δεν εννοεί εμάς..
άρα ας κοιταξουμε σε κατι άλλο λοιπον...πετρουλα-gsforum 1-0 |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
...χωρίς να το έχω δει κ φυσικά ΠΟΤΕ δεν παρακολουθώ τέτοιες εκπομπές κ τελείως μα τελείως τυχαία το άκουσα.... η κοπελιά, το εξήγησε διεξοδικά !!! Να μην έχει πολλά λίπη ή πολλά μπράτσα, προκειμένου να είναι .... γρήγορος.... Και το ξαναλέω, εγώ δεν βλέπω ποτέ τέτοια σκουπίδια
|
|||
|
|||
Για ποιά μιλάμε???Κάτι πήρε το αυτί μου για κάποια Πετρούλα??Την ξέρει κανείς σας?
|
|
|||
|
|||
Ειναι μια απο τις καλητερες με μυαλο και αποψη σωστή!!!
την εχετε δει να λεει τον καιρό?????παντα μεσα ειναι!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πάντα μα πάντα μέσα είναι |
|
|||
|
|||
Γιατί δεν ρωτάς την ίδια να σου φύγει η απορία ???
Το πολύ πολύ να σε Αφήσει στεγνό και γρήγορα |
|
|||
|
|||
δε ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω για τον καιρο εμπιστευομαι μονο το meteo.gr και την πετρουλα..!κανεναν αλλο!
|
|
|