|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Φισ 12V για μηχανη
Δεν ξερω πως να το πω (φις, ανταπτορας, αλλα θελω ρε παιδια να βαλω παροχη 12V στην μηχανη μου, για τις αναγκες τροφοδοσιας gps. Ξερετε, αυτο που εχουν τα bmw.
Θελω ν αποφυγω το φις της touratech για δυο λογους: α) γιατι ειναι ακριβουτσικος και β) γιατι δεχεται μικρο ανταπτορα και μετα πρεπει να προσθεσω και τον προσαρμογεα. Το βυσμα του gps που εχω ειναι το μεγαλο, αυτο που μπαινει στ αμαξια στον αναπτηρα. Που μπορω να βρω ενα να βαλω; Ξερετε κανενα μαγαζι; Φυσικα πρεπει να ειναι και αδιαβροχο. Για πειτε πριν παω να τα σκασω στην makan! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Φισ 12V για μηχανη
για το βαρκατρενο ειχα παρει απο την σπυρου πατση αδιαβροχη με καλυμα,απλα ειχα κανει τρυπα,αν θυμαμαι καλα κανα 15 ευρω..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Sent from my E10i |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Hλια καλημερα αυτο που ψαχνεις ειναι μπριζα για σκαφος σε ολα τα μαγαζια με ναυτιλιακα θα το βρεις με 7-10 ευρω μαζι με την βαση και τα καλωδια
|
|
|||
|
|||
λιακο καλημέρα!
πας σε οποιοδηποτε,μαγαζι για ναυτιλιακα,και αγοραζεις εναν αδιαβροχο:re25 : κοστος κατω απο 8 ευρω! |
|
|||
|
|||
Από μαγαζί με εξοπλισμό για σκάφη. Περισσότερο θα πρέπει να σε απασχολήσει η συνδεσμολογία. Επειδή κι εγώ το σκέφτομαι να βάλω 2ο μιας και το μαμά «σηκώνει» μόνο 5Α και δεν δουλεύει η ηλεκτρική τρόμπα αέρα για να φουσκώνω το στρώμα, για πετάξτε καμιά ιδέα. Πρέπει να έχει ξανασυζητηθεί αλλά δεν δουλεύει η αναζήτηση του φόρουμ.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
ΜΠΡΙΖΑ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΝΑΠΤΗΡΑ ΜΕ ΒΑΣΗ EMGO Πρίζες 12V - Φορτιστές | moto accessories.gr Αξεσουάρ Μοτοσυκλετών - Ανταλλακτικά Μηχανών - Προσφορές Stock |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ αλλά έτσι δεν δουλεύει και με κλειστό τον διακόπτη; Υπάρχει κάποια εναλλακτική στις μηχανές μας με το canbus;
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Από 30 δισ. σε 60 δισ. ευρώ οι εγγυήσεις προς τις τράπεζες | ortho | Ελλάδα | 4 | 22-11-2011 10:10 |
Απλοπιισι τισ ελινικισ γραφισ | tsatsos | Μου τη δίνει που ..... | 58 | 04-07-2011 18:45 |
πολυ χρησιμο site για ολεσ τισ bmw! | KostasGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 20-06-2011 09:27 |
Καταιγίδα μέτρων για 28 δισ. ευρώ έως το 2015 | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 12-06-2011 00:52 |
Έπεσαν οι υπογραφές για το Ελληνικό – 5 δισ. ευρώ από το Κατάρ | gsmaniac | Περιβάλλον | 61 | 10-05-2011 01:26 |