|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Σε αναζήτηση Tankbag...
..καλησπέρα σε όλους,
Διαβάζοντας διάφορα topic δεν κατάφερα να διευκρινίσω πράγματα σχετικά με την αγορά tankbag. Η ερώτησή μου λοιπόν, είναι ποιο από τα παρακάτω είναι καλύτερη επιλογή για 1200 gs adv ? Tank Bag της Touratech, Wunderlich ή BMW? Εάν δεν κάνω λάθος, της μαμάς εταιρείας δεν έχει εύχρηστες θήκες κτλ..σε αντίθεση με τις άλλες δύο εταιρείες...βέβαια αυτός είναι και ο λόγος που ρωτάω. Ποιο από τα παραπάνω είναι χρηστικό.. Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σε αναζήτηση Tankbag...
Είχα τις BMW για 3 χρονια για την δουλειά που ειναι φτιαγμένο μια χαρά ήταν.....τώρα λιγουρευομαι της wunderlich αυτο με την κίτρινη βάση καθαρά για εμφάνιση
|
|
|||
|
|||
Σακιδια της kriega τα εχεις ψαξει??
Εξαιρετικα και μοναδικη ποιοτητα!! Εξαρταται για τι χρηση τα θες. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν το έχω ψάξει,αλλά είναι σακίδιο...με ενδιαφέρουν τα λίτρα χωρητικότητας και να είναι χρηστικά... |
|
|||
|
|||
Το μαμα ειναι τελειο
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ενας λογος που τα πηρα ειναι οτι μπαινουν σαν tankbags, tailbags, συνδεονται μεταξυ τους με ειδικους ιμαντες, γινονται side soft panniers καθως επισης τοποθετουνται στα backpacks της ιδιας εταιριας. Μπαινουν ΠΑΝΤΟΥ!!! Τι αλλο θελεις απο ενα σακιδιο? |
|
|||
|
|||
Το βασικοτερο να μην ξεχασω, 100% αδιαβροχα και
10 χρονια εγγυηση!! καλα διαβασες, 10 χρονια. |
|
|||
|
|||
Όταν μπορέσεις βάλε φώτο, καθώς επίσης πως 'δένει' πάνω στο ντεπόζιτο σαν tankbag!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Το tankpad θα το εχω σε 10 ημερες περιπου αλλα μπορεις να το δεις απο το site τους.
|
|
|