|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Σκούτερ
Θα ήθελα την άποψη σας για τα σκούτερ.
Ξέρω ότι κάποιοι από εσάς είναι κάτοχοι ΚΑΙ σκούτερ οπότε θα έχουμε και άποψη εκ των έσω. Λίγο παλιότερα υπήρχε η άποψη ότι τα σκούτερ δεν είναι μηχανές (αλλά και η δική μου άποψη για αυτά ήταν μάλλον αρνητική). Σήμερα υπάρχουν σκούτερ με αρκετά κυβικά, με μεγαλύτερες ρόδες, με μεγάλη άνεση και ευκολίες, με σχεδίαση που παραπέμπει σε σπορ μηχανές (μερικά τα μπερδεύεις εύκολα αν τα δεις από μπρος ή από πίσω). Τελικά είναι πια στο χειρισμό τους και στο "handling", "μηχανές"; Ή ακόμα απέχουν; Ή μήπως προσπέρασαν κιόλας; |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σκούτερ
Ειχα σκουτερ απο 150cc μεχρι 650cc.Ειναι βολικα μηχανακια για μες την πολη αλλα σε καμμια περιπτωση,για πολλους και διαφορους λογους,δε συγκρινονται με τις μοτοσυκλετες.
|
|
|||
|
|||
απο μια μικρη σχετικα εμπειρια με σκοοτερακια θα ελεγα απλα οτι υπαρχει παντελης ελλειψη κεντρου βαρους,,,,,ναι μεν ειναι ευχρηστα και ιδιαιτερα βολικα για την πολη αλλα απο ασφαλεια......<<zero>>
|
|
|||
|
|||
Μεγαλο μειονεκτημα τους οι μικροι τροχοι και οι αναρτησεις τους.
|
|
|||
|
|||
Ειχα ενα 400αρι αρκετα γρήγορο, αλλά η μηχανή είναι άλλο πράγμα, άλλη αίσθηση στην οδήγηση.
|
|
|||
|
|||
ρε παιδιά πως είναι "βολικά στην πόλη" όμως;
Τα μεγαλύτερα, είναι και φαρδιά και με τιμόνια που κόβουν λίγο, και βαριά και μακρουλά... Εγώ σπάνια έχω δει σκούτερ 400+ κυβικά να κάνει σφήνα στην κίνηση γιατί απλά δεν μπορεί. |
|
|||
|
|||
Απο 400 και πανω οντως δεν ειναι και τοσο βολικα στην πολη.Ειναι λιγο απ'ολα μπορεις να πας και ενα κοντινο ταξιδι ας πουμε.
|
|
|||
|
|||
Προσωπικά είχα το Piaggio tourer 400cc, εκεί που χωνόμουν με το scooter χώνομαι και με το F 800 gs και μάλιστα θα έλεγα με μεγαλύτερη ''ευλυγισία'' αν κολλάει αυτός ο όρος. Μπορεί να είναι κατά πολύ πιο ψηλό αλλά μου δίνει μια αίσθηση σιγουριάς και απλότητας στην κίνησή της.
|
|
|||
|
|||
εγώ ξέρω ότι σκούτερ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ θα με κολλήσει στην κίνηση με το αδύνατο... 1200GS
στο θέμα μας όμως |
|
|||
|
|||
Εντάξει στην κίνηση ή στον φανάρι είναι πιθανόν να σου φύγει το scooter αλλά μετά........
|
|
|