|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
SNAFU...Η μαλ...α μου...
Βασικά καλησπέρα σας...
Σύντομη περιγραφή: Για να φτάσω στο PARKING που αφήνω την καλή μου, πρέπει να περάσω από μία μικρή παράκαμψη από πολύ ωραίο κοκκινόχωμα...Έλα όμως που σήμερα με την βροχή είχε γίνει παχιά παχιά λάσπη... Βάλτε τώρα την απειρία μου, την κουλαμάρα μου, την κούραση μετά από 12 ώρες δουλειά και θαυμάστε αποτέλεσμα... Δέχομαι κάθε είδος χλευασμού, καθώς και ένα σετ χέρια DESPRES ή COMA, ά και φυσικά συμβουλές για το πως να ξεκολλήσει...Το αφήνω να στεγνώσει? Το παλεύω με την λάσπη? Σκάβω? Πείτε κάτι... Last edited by Edouard; 04-02-2011 at 00:21. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: SNAFU...Η μαλ...α μου...
...
|
|
|||
|
|||
. . . Πας στην κοπή της πίτας στο Σοφικό, κερδίζεις δύο - τρία πλυσιματάκια και χαλαρωωώνεις
ΥΓ: Δεν βλέπω τις φωτογραφίες Ο.Κ. Τώρα, βλέπω |
|
|||
|
|||
Φωνάζεις 2 παλικαράκια περαστικούς, την τραβάτε και έφυγεεεεεεεεεεεεες
|
|
|||
|
|||
Άστην έτσι....
Πολύ ωραία είναι... Στο φυσικό της περιβάλλον.... |
|
|||
|
|||
Είναι να μην βάλεις Karoo μετά για κάθε ημέρα?
|
|
|||
|
|||
βρες κατι ...να γεμισεις απο κατω τον τροχο....πεττες...ξυλα.....και βαλτην σιγα σιγα...,MHN TO KANEIΣ μονος,μην σου πεσει.....αν θες βοηθεια χερια....τηλέφωνο στο προφιλ μου....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ερώτηση: η μηχανή είναι ακόμα εκεί; |
|
|||
|
|||
Ειναι λιγο σκληρο αλλα ειναι ο μονος τροπος να βγει απο λασπη και αμμο οταν εισαι μονος σου....
κουνα την αριστερα δεξια συνεχεια μεχρι να λασκαρει ο πισω τροχος λογικα θα ακομπησει κατω ο boxer (δεν παθενει τιποτα πιστεψε με) μετα βαλε του ενα κοματι ξιλο ή πέτρα σηκωσε την και εφυγες Δοκιμασμενο πολλες φορες ιδικα στην αμμο... |
|
|||
|
|||
Σκέφτομαι να το αφήσω να στεγνώσει λίγο, να βάλω κάτι πλάκες και ξύλα, που φαίνονται στις φωτός και να το παλέψω...Ευχαριστώ πολύ για την προσφορά.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
μου την δινει που δεν τον εχω στα χερια μου... | γιαγια αρκουδα | Μου τη δίνει που ..... | 27 | 27-11-2010 11:06 |
Tα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου!!! | Carduelis | Επικαιρότητα | 13 | 05-07-2010 17:40 |
Μάτια μου. | Arkas | Βιβλίο | 26 | 29-11-2009 22:57 |
Αγάπη μου, Μωρό μου.....ήσουν υπέροχη χτες βράδυ | zastava | Χιούμορ | 12 | 19-10-2009 19:28 |
O γιόs μου το καμάρι μου | nek21 | Ανέκδοτα | 12 | 09-04-2009 16:58 |