|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
τι να μου πειτε για τον ΓΑΠ !!
Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν οτι ο Πρωθυπουργός προτίθεται να δωρίσει σε κάθε Έλληνα ένα όχημα ειδικών συνθηκών, ώστε να
μπορέσουμε (εκτός απ' την Ακρόπολη και τα νησιά...) να πουλήσουμε και τα σπίτια μας στους ξένους! Και μετά μου λέτε ότι δεν είναι μεγαλοφυΐα... Το Bufalino δημιουργήθηκε από τον Γερμανό βιομηχανικό σχεδιαστή Cornelius Comanns και έχει βασιστεί στο σχέδιο του τρίκυκλου Piaggio APE 50. Είναι οικονομικό στην κατανάλωση βενζίνης και διαθέτει μια κουζίνα, ένα κρεβάτι, ένα νιπτήρα, αποθηκευτικό χώρο, μια δεξαμενή νερού και ένα ψυγείο. Εντυπωσιακό! Όπως βλέπετε, έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το χώρο σας, όπως εσείς θέλετε! Μπράβο Γιωργάκη ! τ Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 17-09-2011 at 15:39. Λόγος: Εισαγωγή φωτογραφιών ! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: τι να μου πειτε για τον ΓΑΠ !!
εκανα γκαφα δεν μου βγηκε προεδρε σβηστο
|
|
|||
|
|||
να σε βοηθήσουμε ρε μάστορα...
δεν μπορείς να ανεβάσεις τις φωτό? άμα είναι να πάρω την σκάλα και το αλφάδι..μισό! |
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Πλάκα πλάκα το ζήλεψα!
θα κάνεις ένα βόσκημα,άλλο πράμα! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
|
|
|||
|
|||
Την ανάγκη μας πού θα κάνουμε. Κατά τα άλλα πρώτο! Πάμε για ομαδική;
1) yns 2)... |
|
|||
|
|||
δεν το είδες το κουβαδάκι κάτω απο το κουζινάκι??? |
|
|||
|
|||
Ωραίο όχημα. Δεν είν κακό!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ηράκλειο, Νοτιοδυτικός δρόμος, για τα Βόρειοανατολικά | Eftixis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 94 | 18-05-2011 14:01 |
Παρακαλώ προωθήστε το, είναι πολύ σημαντικό, για όλους & ειδικά για τους νέους & τα π | Slane | Διάφορα | 2 | 03-11-2010 00:57 |
Οι δέκα χειρότερες πόλεις για να οδηγείς ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κόσμος | 20 | 29-10-2010 08:12 |
τελεση θειας λειτουργιας στην αγια σοφια | gsmaniac | Κόσμος | 6 | 08-05-2010 14:38 |
Το Facebook ιδρύει ειδικό σώμα για την ασφάλεια των χρηστών | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 15-12-2009 18:00 |