|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πωλούνται κάγκελα Hepco & Becker για gs 1200
Είναι στο κουτί τους αχρησιμοποίητα, προσπάθησα να τα βάλω αλλά δεν γίνετε μιας και έχω βάλει προστατευτικές χούφτες γνήσιες και η κάτω μπάρα βρίσκει.
Όποιος δεν έχει χούφτες στους κυλίνδρους του κάνουν μια χαρά. Η τιμή τους 150 ευρώ. Το τηλέφωνο μου είναι 6944 717271 και είμαι κοντά στην Αθήνα. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πωλούνται κάγκελα Hepco & Becker για gs 1200
Αν δεν κάνω λάθος ρώταγες για κάποια λύση προτού πάρεις την απόφαση να τα πουλήσεις !!! Για όλα υπάρχει λύση, ψάξε λίγο κυρίως σε αποστάτες. Είναι σαν πολλές ενωμένες ροδέλες μαζί και τα βρίσκεις στα είδη επιγραφών όπου και χρησιμοποιούνται κυρίως στα πλέξη γκλας για να έχουν κάποια απόσταση από τον τοίχο. Αν θές βοήθεια στείλε μου μήνυμα
Και αν το φτιάξουμε βάζεις το κρασί... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το πρόβλημα είναι ότι ο πάνω οριζόντιος σωλήνας όταν βάζω αποστάτες η ροδέλες δεν εφαρμόζει καλά με τα πλαϊνά, ούτε καν οι αλενόβιδες δεν μπορούν να σφίξουν τους σωλήνες. Τώρα αν θέλεις να βάλω το κρασί και να τα πούμε και από κοντά welcome ! |
|
|||
|
|||
ενδιαφερομαι για τα καγκελα αμεσα.. αθηνα που ακριβως?τα καγκελα ειναι μαυρα η ασημενια?
|
|
|||
|
|||
Καλοπούλητα.......
|
|
|||
|
|||
Πάντως κι εγώ τα ίδια έβαλα και κάτω (κυλίνδρους) έχω τα μαμίσια κάγκελα και μια χαρά μπήκανε... ας είναι καλά ο boxerakias57 που μερίμνησε
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πλαϊνά κάγκελα για GS 1200 (08)....? | Blackstaf | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 7 | 26-06-2010 13:41 |
κάγκελα Hepco & Becker | KRASOPATERAS | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 04-05-2010 23:48 |
ΒΑΣΗ HEPCO BECKER ΓΙΑ 1200 GSA | psalidasgs | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 31-03-2010 16:03 |
Βαλιτσες HEPCO & BECKER | BOXER | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 23-03-2010 08:06 |
Ζητώ κάγκελα Hepco | siraxanz | Ζήτηση | 0 | 06-02-2010 19:17 |