|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
«Ζω εδώ και έναν χρόνο χωρίς καθόλου χρήματα»
Απογοητευμένος από τον άκρατο καταναλωτισμό, ο Μαρκ Μπόιλ δοκίμασε να εγκαταλείψει κάθε είδους οικονομική συναλλαγή- και τώρα περιγράφει την εμπειρία του !!! Είναι δυνατόν να ζήσουμε χωρίς να ξοδεύουμε καθόλου χρήματα; Απογοητευμένος από τον άκρατο καταναλωτισμό, ο Μαρκ Μπόιλ αποφάσισε ότι έφθασε η στιγμή να δοκιμάσει. Και το κατάφερε. Στη διαδικασία αυτή δεν άλλαξε μόνο η σχέση του με το χρήμα αλλά και ο τρόπος με τον οποίο βλέπει τη ζωή. Όλος ο κόσμος του Μαρκ Μπόιλ άλλαξε την ημέρα που αποφάσισε να σταματήσει να κάνει χρηματικές συναλλαγές. Ήταν εκείνη η ίδια ημέρα που αποκαλύφθηκε ο σκανδαλώδης τρόπος με τον οποίο οι τράπεζες χρησιμοποιούσαν τα «τοξικά» ομόλογα της αγοράς ακινήτων. «Υποθέτω ότι οι σπόροι για την απόφασή μου να εγκαταλείψω κάθε μορφή οικονομικής συναλλαγής», εξηγεί ο 29χρονος οικονομολόγος στην εφημερίδα «Guardian», «είχαν φυτευτεί πριν από 7 χρόνια, λίγο πριν πάρω το πτυχίο μου στη διοίκηση επιχειρήσεων και στα οικονομικά σε πανεπιστήμιο ....... συνέχεια .... .
|
|||
|
|||
Απάντηση: «Ζω εδώ και έναν χρόνο χωρίς καθόλου χρήματα»
Απόσπασμα:
Γιατί δεν φτάνει που γίναμε υπερκαταναλωτες ,αλλά ακόμα χειρότερα γίναμε αντικοινωνικοί. |
|
|||
|
|||
Μάλλον είναι ο μόνος στον πλανήτη που σκέφτηκε να κάνει κάτι τέτοιο....
|
|
|||
|
|||
σαν να φοβαται να αντιμετωπισει την πραγματικοτητα!
δειλουλης μου φαινεται! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
την εικονική πραγματικότιτα λες Κωστα?????? εγω ξερω οτι αυτόν που εκανε κατι πρώτος και ειναι δυσκολο να το κανουν και αλλοι τον λεμε πρωτοπόρο!!!!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
:sm5::sm5::sm5:
|
|
|||
|
|||
είναι πολλοί τέτοιοι!!!
δύσκολη απόφαση που θέλει μεγάλα... το θέμα είναι που βρίσκει ο καθένας την ελευθερία του. Όχι την άνεση που σου προσφέρει το χρήμα... |
|
|||
|
|||
Δηλαδή αυτός τώρα έχει καλύτερη ποιότητα ζωής από εμένα που δουλεύω 10 ώρες την ημέρα και έχω το μαγειρεμένο μου φαγητό, τα καθαρά μου ρούχα, το ζεστό μου νερό, το τζάκι μου, την μηχανή μου και ζω αξιοπρεπώς (πιστεύω), από το να πλένομαι αραιά και που και να ζητιανεύω από τα supermarket και τα εστιατόρια...
Δεν ξέρω... μπορεί να έχουμε και διαφορετικές αντιλήψεις περι ποιότητας. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
για ελευθερία μιλάμε |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Στενεύει η Εθνική για έναν χρόνο | Kwstas_kef | Επικαιρότητα | 3 | 08-10-2009 23:19 |
και εγώ εδώ... | MIKEVIII | Καλώς ήλθατε | 22 | 09-04-2009 02:49 |
Πώς κάνεις έναν άντρα και μια γυναίκα ευτυχισμένους… | p.l. | Χιούμορ | 6 | 18-02-2009 02:10 |
Σας χαιρετώ και από εδώ! | ThanDim | Καλώς ήλθατε | 19 | 11-02-2009 00:54 |