|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πληροφοριες για ταξιδι στην Ευρωπη
Κανονιζουμε ενα ταξιδακι αρχες Σεπτεβρη.12 μερες,9 χωρες και λεμε να επισκεφτουμε τα εξης μερη: (ειναι και τα σημεια διανυκτερευσης επισης)
-Νις -Βουδαπεστη -Βιεννη -Πραγα -Γκραντζ -Σενς -Ντουμπροβνικ Οτιδηποτε πληροφορια ειναι ευπροσδεκτη για τα σημεια αυτα η για κατι ενδιαφερον κοντα σ'αυτα.Επισης για Βουδαπεστη,Βιεννη,Πραγα ποιες ειναι οι πιο αξιοσημειωτες τοποθεσιες.Ευχαριστω παιδες. Last edited by georgekostas; 25-06-2009 at 01:21. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πληροφοριες για ταξιδι στην Ευρωπη
Με το καλό Γιώργο!!!
|
|
|||
|
|||
Γιώργο με το καλό.
Ξαίρω κάτι καλά μέρη στα Γιάννενα.Να στα πω? |
|
|||
|
|||
Μακαριε ελα εσυ απο δω και θα τα βρουμε ολα...φυσικα με το αναλογο τσιμπουσι και την απαρατητη τσιπουροποσια...(ξερεις εσυ)
|
|
|||
|
|||
Γιωργο εχω κανει σχεδον την ιδια διαδρομη πριν 2 χρονια μονος με την συζυγο μονο παρεα η οποια ηταν με διανυκτερευσεις η εξης
Νις Βουδαπεστη Βιεννη Βενετια μετα οδικος μεχρι την Ανκονα 500 χλμ απο λαθος συνενοηση για καραβι για Κροατια στο Σπλιτ,και κατεβενοντας προς Ελλαδα η διαδρομη πολυ δυσκολη, να φανταστεις απο το Σπλιτ 7 η ωρα το πρωι εφτασα απο την διαδρομη που δειχνεις στις 12 η ωρα το βραδυ στο Ελ-Μπασαν ηταν ομορφα ομως ,και θα ψαξω να βρω τις αποδειξης απο τα ξενοδοχεια οσες εχω και θα σε τηλεφωνησω |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Αν σε πρόλαβα δεν ξέρω. Προτείνω απο Zadar για Split και Dubrovnik να πας από παλια Ε.Ο. παραλιακή. Το έκανα. Πανέμορφη διαδρομή,ψηλη μέση ταχύτητα (80-130 άνετα), κι εγώ τουλάχιστον δεν συνάντησα Police. Καλό δρόμο.. κι εντυπώσεις...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σας ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες! |
|
|||
|
|||
ΠΡΟΣΟΧΗ στις μηχανες φιλε μου ειμαι παθον στην Τσεχια ............παντα σε ΚΛΕΙΣΤΟ γκαραζ οσο καλα και αν ειναι το ξενοδοχειο........καλο δρομο........
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστω Διονυση το εχω φροντισει αυτο το θεμα.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βοηθηστε με στην πωληση για να παρω το βαπτισμα... | marioman | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 14 | 15-07-2009 17:35 |
Γκετεμποργκ Σουηδιας Ιουλιος 2009:Ενα ταξιδι γεννιεται...! | emix | Ταξίδια στο εξωτερικό | 35 | 21-06-2009 21:17 |
Πρώτη σύλληψη στην Ελλάδα για παραβίαση προσωπικών δεδομένων στο Facebook | wolferin | Ελλάδα | 6 | 17-06-2009 05:36 |
Συζήτηση στην ΕΕ για την ασφάλεια των μοτοσυκλετιστών!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 10 | 25-05-2009 16:55 |
Επιστροφή στην Ευρώπη για το ΜοtοGP | skippybi | Αγώνες | 8 | 04-05-2009 13:30 |