|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ελατήρια Hyperpro
Βρήκα κάποια ελατήρια hyperpro για το φουντουράκι,
Κάποιος που να έχει βάλει ? Είναι λίγο βάρκα γυαλό τα δικά του στην άσφαλτο ενώ στο χώμα χειροτερεύουν τα πραγματα. 230€ για ελατήρια μπρος + πίσω ανάρτησης μαζί με λάδι από ιντερνετ. Για πείτε γνώμες... Last edited by panos_funduro; 10-04-2013 at 16:31. Λόγος: - |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ελατήρια Hyperpro
παρτα θα εχεις αλλο μοτορι εκει μη τα λυπασαι
|
|
|||
|
|||
Είναι απτα λίγα σημεία που δεν τα λυπάμαι... Αναρτήσεις...φρένα κ λάστιχα ... Καμιά γνώμη ψάχνω Thank's |
|
|||
|
|||
μονο οταν τα φορεσεις, θα καταλαβεις τι οδηγουσες μεχρι τωρα
|
|
|||
|
|||
Να δεις μόνο η σκληρότητα των καινούργιων να είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με τα μαμά και λίγο σκληρότερα. Λίγο όμως μην το παρακάνεις γιατί στο χώμα θα έχεις θέμα. Επίσης προσωπική μου άποψη είναι ότι αφού θα τα στάξεις που θα τα στάξεις να βάλεις προοδευτικά.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν και εκεί δεν είναι μόνο θέμα αναρτήσεων... Είναι θέμα όλου του πακέτου ... Επίσης το κατάλαβα από το 1150GS Adv που έχει ohlins και το συγκρινα με το 1100GS του πατέρα μου που έχει τις εργοστασιακές... Σκληρότητα θα το τσεκάρω... Επειδή είμαι κ 60 κιλά σίγουρα θα χω θέμα αν ειναι πολυ σκληρα Προοδευτικά είναι παντως τα ελατήρια.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Για κάθε μοντέλο μηχανής υπάρχουν τα αντίστοιχα ελατήρια. Εγώ είχα βάλει hyperpro στο HONDA CBF 600 που είχα κι είδα πολύ μεγάλη διαφορά. Βέβαια ότι και να βάλεις, αν αυτά που έχεις πάνω είναι "τελειωμένα" η διαφορά θα είναι τεράστια, προς το καλύτερο εννοείται.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
το τελικό ελατήριο θα πρέπει να στο συστήσει το εργοστάσιο/αντιπροσωπος αφού τους δώσεις τα παραπάνω δεδομένα που σου λέω.... το να πεις "ειμαι χ κιλα, άρα ένα ελατήριο ψ κιλά μου κάνει" είναι τόσο λάθος..... |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Μάλλον σε ohlins θα πάω μιας κ τα βρήκα κ Ελλάδα κ σε καλή τιμή. Ελπίζω να βγάλω άκρη με την σκληρότητα του ελατηρίου κ να μην βάλω κανα κούτσουρο... |
|
|