|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Προταση για Αντιπροσωπεια στην Αθηνα.
καλησπερα σε ολους.
Θα ηθελα αν ειναι ευκολο , μια προταση για μια αντιπροσωπεια ή συνεργειο στο οποιο εχετε εμπιστοσυνη "τυφλα ματια" για το "παιδι σας" Για να μην θεωρηθει διαφημιση , μπορειτε να μου στο στειλετε PM. Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Με εκτιμηση , Γιαννης. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προταση για Αντιπροσωπεια στην Αθηνα.
για όλους "κάτι ψιλά" (και για άλλους κάτι χοντρά) έχουν ακουστεί
η γενική παραδοχή είναι ότι ο "καλός" είναι ένας... βόρεια στην Αθήνα (από Π) και ο μάπα ("ο έμπορος και μη τον είδατε μετά") ένας στο κέντρο (από Β)... είμαι σίγουρος ότι όσοι δεν βαριούνται θα σου γράψουν ΠΜ |
|
|||
|
|||
Δεν ξερω αν σημαινει κατι αλλα εχω δει πολλους απο Β να κανουν service στον Π βασει πινακιδας κυκλοφοριας και logo πωλητη ......
|
|
|||
|
|||
Μην περιμενεις τα ΠΜ, στην Αθηνα τα πράγματα ειναι ακριβως ετσι, καλυτερα στον μετριο προς καλό παρα στον αχαριστο/αχρηστο
|
|
|||
|
|||
ε ναι τι περίμενες
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Θα συμφωνήσω με τον προλαλλήσαντα
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Γιάννη μου,
έτσι όπως είδα τον τίτλο του thread, το μυαλό μου πήγε πως μας κάνεις πρόταση να ανοίξουμε εξουσιοδοτημένο!!! |
|
|||
|
|||
εγω παλι θα ελεγα Βουλιαγμενης,ΟΧΙ ΑΜΦΙΘΕΑΣ,στον Β
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πληροφοριες για ταξιδι στην Ευρωπη | georgekostas | Info ταξιδιών εξωτερικού | 9 | 03-09-2009 13:50 |
Επιστροφή στην Ευρώπη για το ΜοtοGP | skippybi | Αγώνες | 8 | 04-05-2009 13:30 |
Remus λαιμοι στην Αθηνα..?? | Didos81 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 25-04-2009 21:44 |
Fair Trade News Το σήμα τις Ειρήνης στην Αθηνα | skippybi | Επικαιρότητα | 4 | 19-03-2009 23:49 |
BMW Adventure Tour 1 Αθηνα-Θηβα-Υλικη | danaos | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 13 | 04-02-2009 17:28 |