|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ενυδρείο 120 λιτρων
Χαρίζεται ενυδρείο 120 λίτρων με διαστάσεις 80εκ μήκος χ 46εκ ύψος χ 33εκ βάθος, σε όποιον συμφορουμίτη ενδιαφέρεται. Μαζί θα πάρει και διάφορα άλλα παραφερνάλια που μπορεί να του χρειαστούν. Δεν υπάρχει χρόνος για ενασχόληση οπότε ίσως κάποιος άλλος το χαρεί περισσότερο. Στις εποχές που ζούμε το να δίνεις μια μικρή χαρ'α στόν άλλον, είναι αιτία για χαμόγελο νομίζω
Ο πρώτος που θα δηλώσει , θα το λάβει. Παραλαβή απο Αγία Παρασκευή , με αυτοκίνητο προφανώς ..λόγω μεγέθους |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ενυδρείο 120 λιτρων
φίλε θα το έπαιρνα εγώ μιας και το είδε η γυναίκα και το θέλει,αλλά είμαστε μακριά...
πάντως μπράβο για την κίνηση!! |
|
|||
|
|||
μακαρι μα μουν αθηνα.............
|
|
|||
|
|||
Μπραβο ρε κωστη ωραια η κινηση σου και μου αρεσε περισωτερο το σχολιο περι χαμογελου ΕΥΓΕ φιλε
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
μπραβο ρε αρχοντα!μακαρι να ησουν απο εδω!
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Κωστή . |
|
|||
|
|||
πολλά μπράβο βλέπω...αλλά τι θα γίνει ...θα το πάρει κανείς?
|
|
|||
|
|||
Ναι ρε σεις . Μαρέσει να ακούω μπράβο αλλά ψαράκια θα σπιτώσει κανένας ?
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Όχι καρντιά μου ... είχα κι εγώ ενυδρείο και το χάρισα ... Καθώς ... σκύλο (σκύλα για την ακρίβεια), παπαγαλάκια (με αναπαραγωγή) κ άλλα τινά ... Τέλος τα κατοικίδια για μένα ...
|