|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ελληνικα λασπωμενα Βουνα!
Τα πρωτοβρόχια άρχισαν, η γης γέμισε νερό κι η λάσπη με καλεί …….. Την Κυριακή 07 Οκτωβρίου 2012 χωμάτινη εκδρομή στην οροσειρά του “ΒΕΡΜΙΟΥ”. Σε χώμα θα μπούμε από το Σέλι . Ακριβώς ποιά διαδρομή θα ακολουθήσουμε, θα καθορισθεί ανάλογα με το «τερέν» και τις εκτιμήσεις των ειδικών της παρεας μας. Το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστούμε ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ !!!!!! ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: Ώρα 09:00 (το πρωί) της ιδίας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ γιατί νυχτώνει νωρίς και δεν θα έχουμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: Διοδια Μάλγαρων ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ…………ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ !!!!!!!!!! ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ……. ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ελληνικα λασπωμενα Βουνα!
Απόσπασμα:
7 του οκτωμβρη βαφτιζω την ανιψια μου οποτε Χ απο μενα Και να μην ξεχασεις............ το λασποτηρα του Νακου:l |
|
|||
|
|||
Kαλά λασπόλουτρα !!!!
Εμείς έχουμε μάθημα !!! |
|
|||
|
|||
Τι μΕ κάνεις τώρα...
|
|
|||
|
|||
Ρε λες...
Κάτσε να κοιτάξω το ημερολόγιο, το πορτοφόλι μου και τα λάδια της μηχανής και επανέρχομαι... ΥΓ: Δεν έχω χωμάτινα όμως... Last edited by alx_k; 19-09-2012 at 18:55. |
|
|||
|
|||
Με Heidenau βγαίνει;
|
|
|||
|
|||
μοιραζομαι....
|
|
|||
|
|||
Βροχες μεχρι τοτε δεν δινει αλλα ο καιρος δεν ειναι και στα καλυτερα του.
http://www.accuweather.com/en/gr/kat...monyr=9/1/2012 |
|
|||
|
|||
Ανοιγω το pc βλεπω, Πασχαλης-pamporovo .....χαμογελα
καπακι απο κατω παλι Πασχαλης-Βερμιο και σκεφτομαι ποσο θελει να μας τρελανει θα τα πουμε απο κοντα εκτος εδρας, εχω και προσφατες πληροφοριες και διαδρομες,. ειδωμεν |
|
|||
|
|||
|
|
|