|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
2 ερωτησούλες
Ρε παιδιά 2 ερωτήσεις καθότι νέος (ακόμα).
GS R1200 (2005) 1. Βενζίνη 95 οκτανίων ή 100άρα; 2. Πόσο αέρα στα λάστιχα; Συνήθες φορτίο κάτω απο 200 κιλά..(120 τα δικά μου άντε και κάνας συνεπιβάτης..) Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Σπύρος |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 2 ερωτησούλες
εγω κανω ακριβως οτι λεει το εγχειριδιο.κανε το ιδιο και συ.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
2.2-2.5 1 άτομο 2.5-2.9 2 άτομα ή βαλίτσες |
|
|||
|
|||
Με το συμπάθειο φιλε γιατί δεν διβαζεις το μάνιουαλ;;;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
2,το μανουαλι που λενε ,,,,σε ενημερωνει για ΟΛΕΣ τις πιεσεις..... ενδεικτικα...... 2,1 εμπρος και 2,5 Bars πισω (με ενα ατομο) 2,5 εμπρος και 2,9 Bars πισω (με δυο ατομα ή φορτιο...) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
..το manual της GS που ακόμα έχω γράφει 2.2 μπροστά... Αυτά για να μην μπερδεύεται ο καθείς...πάντως το καλύτερο είναι να συμβουλευθεί το δικό του manual!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σορρυ..... Οσο για τα οκτανια,,,,,100αρα----οχι στην Ελλαδα.....σε καποια αλλη χωρα....ισως......μην ξεχναμε.....καποτε ο Boxer ρουφαγε και καθαρο πετρελαιο,....... |
|
|||
|
|||
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ!!!!!!
Παιδες στις ποιο πολλες ερωτησεις που κανετε υπάρχει η απαντηση στο manual της μοτο!!!!!! |
|
|||
|
|||
Μπορεί να μην τόχει ο άνθρωπος το ρημάδι το manual! νέος αναβάτης είναι και η μηχανή του 2005..
Οποιος μπορεί ας του δώσει μια διέυθυνση να βρεί το manual on line.. Untitled.jpg Last edited by Carduelis; 06-02-2010 at 12:34. |
|
|||
|
|||
Ωραιος!!!!
|
|
|