|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Εκδρομούλα στην Πάρνηθα (Μπάφι)
Σήμερα πήγα με την οικογένεια μία από τις αγαπημένες μου ημερήσιες εκδρομούλες στην Πάρνηθα, στο καταφύγιο "Μπάφι" για να παίξουμε λίγο με το χιονάκι, ο καιρός μας έκανε την χάρη και τα πιτσιρίκια το ευχαριστήθηκαν.
Σε όσους αρέσει το χιονάκι και δεν μπορούν να τρέχουν στην Αράχωβα και αλλού μέχρι το τελεφερίκ, δωρεάν ανάβαση στο καζίνο και 4 χλμ. περπάτημα μέσα στο βουνό (προσοχή καλό ντύσιμο και ανεκτή φυσική κατάσταση απαραίτητα), μπορείτε βέβαια να ανεβείτε και με το αυτοκίνητο (να έχετε όμως αλυσίδες). Να είστε βέβαιοι ότι θα αποζημιωθείτε και με το παραπάνω, πίνοντας ένα ζεστό καφεδάκι, ή τρώγωντας μία φασολάδα στο καταφύγιο. Συμβουλή αν το αποφασίσετε ειδικά Κυριακή, φροντίστε να είστε το αργότερο στις 10 το πρωί στο τελεφερίκ. Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες....... |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Εκδρομούλα στην Πάρνηθα (Μπάφι)
Ωραία βόλτα Σταύρο...
Την είχα κάνει παλαιότερα .... Ευχαριστούμε, που την μοιράστηκες μαζί μας ...
|
|||
|
|||
:sm5::sm5:
|
|
|||
|
|||
Ωραια πραγματα.
Μπραβο Σταυρο παντα τετοια!!!! |
|
|||
|
|||
Σταύρο πολύ καλή ιδέα, ...ειδικά για τα πιτσιρίκια να ξεφεύγουν απο την κλεισούρα της πόλης!
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Σταύρο, απο τις αγαπημένες μου. Δεν μπορείς να φανταστείς τι διαφορετικό σκηνικό συναντάς σε 20' απόσταση (για εμένα).
|
|
|||
|
|||
ο θανασακης...............ολα τα λεφτα
|
|
|||
|
|||
φριτσακος αποθεωση!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πιέσεις για διόδια στην Εγνατία οδο και αυξησεις στην Αθηνων-Πατρων! | georgekostas | Ελλάδα | 5 | 14-12-2009 20:45 |
Πάρνηθα-Αυλώνα 40 χιλ.χωμα | wet & dirty | Χωμάτινες εξορμήσεις | 29 | 20-11-2009 00:44 |