|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Νάουσσα Ημαθίας
Βρίσκετε κανένας στην Νάουσσα? Γράφει κανένας από εκεί?
Τώρα που βγάζουν και τα τσίπουρα!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νάουσσα Ημαθίας
Τηλ έχω στο προφίλ
|
|
|||
|
|||
Κοτζαμαν Νεμέα δεν σε κάνει βρε φίλε Κώστα???
Τσίπουρα από Νάουσσα? Η βρήκες κανα καλό γατάκι κει πάνω και θες ινσπέκτορα??????????????? |
|
|||
|
|||
Έχω συγγένεια εδώ και σκέφτηκα μπας και είναι κανένας από Νάουσσα.
Όμορφη πόλη παιδιά και ωραίοι άνθρωποι. |
|
|||
|
|||
κου#####στες ειναι.... ελα βεροια να κερασω καφε....
|
|
|||
|
|||
Πανέμορφη πόλη φιλαράκι... Αλλά από τσίπουρα, δεν φημίζεται.... Αλλά από μεζέδες..ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ!! Για κατέβα πιο νότιο λίγο, να ειδείς τι σημαίνει τσίπουρο "τράγιο"!!! Σου το έχω τάξει αλλωστε από το Σοφικό... Νάουσα 2011
|
|
|||
|
|||
Συνήθως οι διπλανές πόλεις-χωριά έχουν μια αντιπαλότητα. Πολλές φορές άδικη γιατί υπάρχει κοινή αγορά, συγγένεια και κοινά θέλω. Και στο διπλανό μου χωριό αν έρθεις θα σου πουν είναι ######## στο δικό μου χαχαχα. Αν βρεθήτε όμως π.χ. Αθήνα, ένας από Βέροια και ένας από Νάουσσα, θα πείτε (και καλά θα κάνετε) Βόρεια Ελλάδα ρε σεις, ή που είσαι ρε πατριώτη.. κλπ κλπ Σωστά?? Βέροια πέρασα για Πρόδρομο, αλλά δεν είδα και πολλά. Την επόμενη φορά, αλλά κ εσύ άργησες να δεις το θέμα χαχαχα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ι) Είμουν μέσα στην πηγή (20ετία παλαίωση) ιι) τα καζάνια δεν σταμάτησαν (3πλη απόσταξη) ιιι) την επόμενη μέρα βάλαμε και ορχηστρα, πάνω στο καζάνι Μιλάμε για πανηγύρια.... Last edited by kostas_366; 20-10-2012 at 00:37. |
|
|||
|
|||
Last edited by ARGI; 20-10-2012 at 10:19. |
|
|||
|
|||
Αμα οργανώσεις ομαδική για Νάουσα,