|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Χρειαζομαι Πισω Λαστιχο.. Σε ποιο συνεργειο να παω? -- Help !!
καλησπερα σε ολους.
Χρειαζεται πισω ελλαστικο η κουκλα μου , bmw r1100gs 1995. Αν μπορειτε να μου συστησετε συνεργειο για την αλλαγη θα το εκτιμησω απιστευτα!! Ευχαριστω!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χρειαζομαι Πισω Λαστιχο.. Σε ποιο συνεργειο να παω? -- Help !!
Νικος Περιστερας στη Μιχαλακοπουλου!
|
|
|||
|
|||
Να σαι καλα φιλε μου ευχαριστω!!
Εχουμε και ενα τηλεφωνο του ανθρωπου να κλεισω ενα ραντεβου? |
|
|||
|
|||
210-7775380
|
|
|||
|
|||
1000 + 1 Ευχαριστω!!
Να υποθεσω οτι εχει την γενικη εμπιστοσυνη του gsforum το συνεργειο , μιας και εχω δει αρκετα θετικα post εδω!! Thanks! |
|
|||
|
|||
έλα πάτρα να σου δώσω δύο
ένα Michelin aneke2 και ένα bridgestone 501-502 και τα δύο έχουν ψωμί, το δεύτερο είναι ξεραμένο με 25-30kkm το καθένα, για να τα χαρείς στο βουνό ή στο drifting όποιος θέλει ας επικοινωνήσει, Pick up only εννοείται οτι χαρίζονται και οτι χάρη μου κάνετε... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
||||
|
||||
Φίλε Γιάννη, έχεις τρείς επιλογές ...
Ή παίρνεις του Κώστα (kostas-patra) περισσότερα .... ή πηγαίνεις στον Θερμό στην Πάτρα ...... περισσότερα ... ή έρχεσαι Αθήνα στον Περιστερά .... περισσότερα ....
|
|||
|
|||
Στην Κόρινθο έχουμε ρε φίλε ουκ ολίγα συνεργεία οπου και θα εξυπηρετηθείς άψογα.
Πρώτοι και καλύτεροι οι Αφοι Θεοχάρη (αυτοί που έχουν και την honda στην Αγια Άννα-κάνουν και μικρά service στα bmw έχε υπόψη). Και δεύτερος ο Ζημινόπουλος στον Ισθμό. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
e-Rockit: Το ποιο γρήγορο ηλεκτρικό ποδήλατο. | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 19 | 17-08-2010 10:00 |
Τιμη Πισω Ελαστικου. | sansiro.sugata | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 1 | 04-12-2009 19:07 |
Σε οπτικές ίνες θα μπορούσαν να βασιστούν οι επόμενες εκδόσεις του USB | EOD-K9 | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 11-10-2009 22:44 |
Από ποιο δέντρο έπεσες; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 33 | 22-08-2009 15:49 |
παω να ποσταρω .... | PITS | Μου τη δίνει που ..... | 1 | 13-01-2009 00:19 |