|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ημισυνθετικα λαδια
Στο τελευταιο σερβις της καλη μου R1200GS(1 μηνα πριν), με ενημερωσαν πως μου εβαλαν ημισυνθετικο λαδι 10-40 της Gastrol και οτι απο δω και περα η BMW θα φοράει αυτα σε όλα τα μοντελα εκτος απο τους κινητηρες 1150 που θα συνεχισει τα 20-50.
Γνωριζει καποιος περι αυτού?Για πιο λόγο? Εννοειτε μας δίνει την επιλογη να βαλουμε 20-50 αν θελουμε. Last edited by mario; 17-08-2011 at 13:02. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ημισυνθετικα λαδια
Ετσι είναι.
|
|
|||
|
|||
...να σου πω την αληθεια ...τελικα αρχιζω και πιστευω το οφθαλμοφανες γεγονος πλεον , οτι ολες οι εταιριες (ετσι και η BMW) "συνιστά" τη μαρκα λαδιου με την οποια καταφερε να κανει το αποδοτικότερο για αυτην συμβολαιο συνεργασιας και διαφημησης!
...απο κει και περα θα μπορουσα να πιστεψω ετσι απλα οτι προτεινουν 10-40 ημι.....γιατι απλα τους εχει μείνει πολυ στοκ!....γελοιο αυτο που λεω ...αλλα μεχρι να βγουν καποιοι υπεύθυνοινα εξηγησουν γιατι πριν μερικα χρονια ορκιζοταν στο 20-50 ορυκτελαιο και τωρα αλλαξοπίστησαν...... ... θα πιστευω οτι παιζονται ακομα και τετοια σεναρια στη πλατη μας! ...για μενα δεν πιστευω με τιποτα οτι το ημισυνθετικο δεν κανει σωστα την δουλια του αντιθετως μαλιστα ...απλα καθοτι ψιλοτερο ....θα καιγεται και πιο γρηγορα!...συμπηρωνεις λιγο περισσοτερο και εισαι ενταξει! ...λεω εγω τωρα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Εγώ πάλι 15-50 θα βάλω ημί…να πάνε να κουμπουριαστούνε…..
Άσε που το 10-40 το καλοκαίρι εδώ στην Ελλάδα το βλέπω να το πίνει σαν νεράκι….και αν είναι και κολο Castrol….. |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εκπληκτική διαφήμιση | MARK | Κόσμος | 7 | 26-07-2010 20:13 |
Προστατευτικο εξατμισης και βαλιτσες!!! | mrdaellis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 11-02-2010 17:55 |
Προκλητική διαφήμιση του S1000RR προς τους Ιάπωνες... | vtheo | Νέα μοντέλα BMW | 22 | 10-01-2010 23:03 |
κυριακατικη εξορμιση | giorgos_gs | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 20 | 09-11-2009 16:14 |
Τελικα ποιοι τροχοι θελουν ζυγοσταθμιση? | vasorfa | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 31-10-2009 01:42 |