|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Την βοηθεια σας.....
Ζητω την βοηθεια σας,καθ'οτι δεν γνωριζω το παραμικρο σχετικα με τον γριφο που λεγεται gs 1200 adv,μιας και τα τελευταια 14 χρονια η συμβιες μου ηταν μια super tenere 750, τρια africa twin μοντ 92,94 και 97 και τρια varadero mk1,mk2 και mk2 abs και ειχα συνηθισει να επισκεπτομαι τα συνεργεια για αναλωσιμα,κατι ανορθωτες,καμμενες λαμπες αντε και κανενα τρυπιο ψυγειο.Και δεν το γραφω αυτο για να ανοιξω τους ασκους του αιολου,ουτε και για να ξεκινησω μια στειρα αντιπαραθεση αναμεσα σε hondakides,bmwdakides κτλ,αλλα γιατι τις τελευταιες εβδομαδες εχω διαβασει λεπτομερως ολα [μα ολα] τα post στα τεχνικα θεματα και εχω προβληματιστει εως και πανικοβληθει.
Το varadero μου πουληθηκε εντελως απροσδοκητα [ο θεολογος ξερει] και σκεφτομαι να προχωρησω σε αγορα adv 1200,μιας και δεν υπαρχει κατι αλλο στον οριζοντα αυτη την στιγμη για καποιον που θελει να αγορασει ενα μεταχ/νο on-off [4ο varadero δεν παιρνω],super tenere μεταχ/νο δεν υπαρχει,το ktm ειναι πολυ ''χωματινο''για μενα,το multi ειναι πολυ ασφαλτινο,το stelvio ειναι απλα αισχος,και το v-strom...[κραταγα και το varadero].To varadero μου ειχα σκοπο να το δωσω οταν με το καλο ερχοταν το cross-tourer,αλλα εχουμε πολυ ψωμι ακομη,και χωρις διτροχο δεν παλευεται με τιποτα [αλλωστε δεν υπαρχει και αυτοκινητο]. Στα τεχνικα post που διαβασα λοιπον,περιγραφονται βλαβες που εχουν να κανουν,οχι τοσο με την οικονομικη ζημια που υφισταται ο κατοχος του bmw[που ειναι κι αυτο παρα πολυ σημαντικο],οσο με την ασφαλεια του.Διαβαζοντας βλαβες οπως ραγισμενα κεντρα διαφορικων,σπασμενες αναρτησεις να χανουν τα λαδια στην πορεια,παντελης απωλεια φρενων κατα την διαρκεια ταξιδιου με 150 χλμ στο κοντερ,ρελεδακια στις μανετες των φρενων που χαλανε αφηνοντας ανενεργο το συστημα των φρενων και πολλα αλλα που σιγουρα τα ξερετε πολυ καλυτερα απο μενα. Αυτο που ρωταω λοιπον ειναι το εξης:Να προτιμησω εφοσον προχωρησω σε αγορα ενος adv ενα μοντελο 06-07 με καμποσα χλμ ετσι ωστε να εχει ηδη βγαλει τα περισσοτερα προβληματα και να ψαξω βαση ανακλησεων [που ειναι πολλες] τι εχει αλλαξει και ποτε,η να παω σε μοντελο 08-09 -10 με λιγα χλμ[αν και απ'οτι διαβασα,οι περισσοτερες ζημιες συνεβησαν σε νεα μοντελα με ελαχιστα χλμ] για να εχω τις καλυψεις της εγγυησης οποτε χρειαστουν;Ολες οι γνωμες ειναι σεβαστες και θα βοηθησουν πολυ!! Σας ευχαριστω εκ των προτερων ολους!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Την βοηθεια σας.....
φιλαρακι , ενα μοντελο μπορει να εχει περασει πολλλλλλλλλλλεεεεεεεεεες ανακλησεις!!!!!!!!!!!!!!!!!
αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειναι μαπα το καρπουζι........ στην θέση σου(ξερω οτι θ αμε κραξετε) θα εδινα βαρυτητα στην συντηρηση που θα εχει το εργαλειο......και...στο....χερι,,,,του ιδιοκτητη..... τα χιλιόμετρα (πολλα η λίγα ) για εμενα δεν ειναι κριτηριο.......αρκει η συντηρηση--service να γίνονται στον σωστο χρονο παντως αν θες μοντελο 08-09-10 με πολλα χιλιόμετρα---ΥΠΑΡΧΟΥΝ.....MHN βλεπεις που πολλοι πανε για καφε.....και μονο...εγω..π.χ εχω 55000 σε δυομιση σχεδον χρονια....με την μπουμπου (συν αλλα 20 με τα αλλα αλογάκια μου---παντα διτροχα...) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Μην το ψάχνεις τόσο. Πάρε ένα και φχαριστήσου το.
|
|
|||
|
|||
Λίγα λόγια και καλά!!
Βρες ένα που να το εγγυάται κάποιος αντιπρόσωπος και ΟΡΜΑ ΤΟΥ. Μια συμβουλή ως χοντάκιας.... Η επιστροφή στη μαμά Χόντα θα σου είναι κομματάκι δύσκολη!! |
|
|||
|
|||
Δεν θα το ψαξω πολυ...το πρωτο που θα μου κανει κλικ,θα το παρω...αλλα μεχρι να φτασω στο συμπερασμα οτι μου κανει,θα το κανω βιδες.....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιατι αυτο? |
|
|||
|
|||
Βασανίζεσαι έτσι και δεν θα το φχαριστηθείς! Αυτά έκανε και κάποιος άλλος και έμεινε με το βαραντέρο στο τέλος!
|
|
|||
|
|||
Τις ιδιες ακριβώς σκέψεις κάνω και εγώ..και τα άτιμα τα ευρω πολυ δύσκολα μαζεύονται στις μέρες μας..
Αρχιζω να προσανατολιζομαι σε 1150 με την ελάχιστη καταβολή χρημάτων (4000-4500 μαξιμουμ), αντί να χρεώνομαι για 1200 ,να εχω το άγχος και να μου βγάλει καμια ζημιά των 2000 ευρω! Εκτος αν πάρω bonus edit: ή Triumph Adventure 800 Last edited by tsak8; 23-12-2010 at 00:24. |
|
|||
|
|||
Εγώ θα σου πω τη δική μου ιστορία...Εγώ πήγα από Fazer 03 σε Gs 00, σε 3 χρόνια παλαιότερο μηχανάκι, και ενώ το σκεφτόμουν για την αγορά του διάβαζα περί BMW...
Να σου πώ την αλήθεια μου, όντας αρκετά χρόνια μηχανόβιος, πιο πολλή εντύπωση μου έκανε το 1150 παρά το 1200...Μετέπειτα που το αγόρασα όμως ήρθα στο συμπέρασμα ότι πήρα το καλύτερο μηχανάκι που θα μου ταίριαζε, χωρίς όμως να το ξέρω.... Ενώ ήξερα ότι ήταν μια αξιόπιστη μηχανή μόνο και μόνο κοιτάζοντας το μπόξερ, εντυπωσιάστηκα αργότερα περισσότερο διαβάζοντας το τι έχει κάνει... Τώρα για τα προβλήματα, είναι φυσικό σε ένα φόρουμ να διαβάζεις περισσότερο για προβλήματα που ζητούν βοήθεια, παρά για ευτυχισμένους αναβάτες που εκδηλώνουν την ικανοποιήση τους... Κοιτάζοντας όμως λίγο πιο κάτω, στους χρήστες, θα δεις 3000 μέλη... ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Την γνωμη σας........... | riko46 | Πολιτισμός | 4 | 10-10-2010 15:04 |
Την Γνώμη σας -- Varadero is Good ? | sansiro.sugata | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 107 | 09-08-2010 10:04 |
Τη βοηθεια σας τεχνικοί σε Ηardware.. | Capitain | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 13 | 11-06-2010 09:53 |
Την άποψή σας | sakis656 | Ένδυση | 13 | 03-02-2010 19:37 |
Την γνώμη σας παρακαλώ !!! | arisxios | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 24 | 15-11-2009 19:14 |