|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Επιλογη κρανους SHOEI
παιδια θα ηθελα την γνωμη σας που ειναι και πολυτιμη για μενα,θελω να παρω ενα κρανος κατα προτιμηση shoei για τις βολτουλες μου με το gs Μου,θελω κατι που ναι οσο γινεται περισσοτερο αθορυβο,της agv εχω αλλα ειναι πολυ θορυβωδες,της shoei εχω το xspirit ωπου το χω βαλει στις αγγελιες λογω του οτι τα χρωματα ειναι καπως extreme http://www.gsforum.gr/%CE%A0%CF%8E%C...tml#post145674 για το υφος του gs adv Που εχω.
λοιπον εχω επιλεξει τρια κρανη που θα τα δειτε εδω,οι τιμες που τα βρηκα ειναι 469. για πειτε την γνωμη σας κι εσεις βρε παιδια.και για το μοντελο αλλα και τον χρωματισμο,ειμαι λιγο αναποφασιστος. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επιλογη κρανους SHOEI
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απο τα τρία, προσωπικό γούστο αισθητικής, αρέσει το μεσαίο..
|
|
|||
|
|||
Εγώ πήρα αυτό -> http://www.stevejordanmotorcycles.co...SWELL_TC-6.jpg πριν 2 μέρες από την DAINESE στην Καλλιρόης 440€ (Δεν την παζάρεψα, τόσο μου το άφησε με μετρητά).
|
|
|||
|
|||
κυμαινομαι περισσοτερο στο 2ο με 3ο σχεδιο
|
|
|||
|
|||
Φιλε μου το δευτερο το εχω παρει εγω εδω και αρκετο καιρο και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Μπορεις να το δεις και απο την φωτογραφια πως ειναι φορεμενο.
Επειδη ομως εχεις το adventure σε κοκκινο εγω σου προτεινω και αυτο Shoei XR-1100 Symmetry Helmet - FC-Moto Shop σε μαυρο-ασπρο-κοκκινο το οποιο αν το δεις απο κοντα ειναι φανταστικο. Οι φωτογραφιες το αδικουν. Last edited by PapaSouzas; 08-04-2010 at 14:08. |
|
|||
|
|||
απο θορυβο τι λεει?να σε ρωτησω,ειναι μαυρο με ασημι,σωστα?
|
|
|||
|
|||
Αθορυβο τελειως δεν ειναι, αλλα ο θορυβος δεν ειναι κουραστικος.
Ειναι μαυρο ασημι οπως ακριβως στην φωτογραφια. Το θετικο επισης ειναι οτι το xr1100 εχει μεγαλυτερη ζελατινα αρα και μεγαλυτερο οπτικο πεδιο. Δεν εχω μετανιωσει που το πηρα και αν επρεπε να επιλεξω παλι το ιδιο θα επαιρνα. |
|
|||
|
|||
Φιλαράκι το κράνος που θέλεις να πάρεις είναι από τα πιο αθόρυβα...Βέβαια εγώ πήρα το Arai Viper Gt όπου και έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος και μάλιστα έχει απίστευτες χρωματολογίες...Πιστεύω θα σου αρέσουν...Για δες το και αυτό...
Και τέλος για να γνωρίζεις το πιο αθόρυβο της αγοράς είναι το Shulberth Pro αν και είναι πολύ χοντροκομένο |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
SHOEI X-SPIRIT | taksidiotis | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 8 | 25-08-2010 12:21 |
shoei raid 2 | batman | Κράνη | 8 | 13-02-2010 00:02 |
Καμερα κρανους!...καποιο καλο προγραμματακι επεξεργασιας video? | ΙoannisPanagiotidis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 49 | 09-02-2010 14:06 |
Αφαιρεση κρανους μετα απο τροχαιο.... | ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 23 | 24-11-2009 21:39 |
Σπρευ ζελατινας κρανους!! | xenos | Κράνη | 32 | 17-11-2009 22:52 |