|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
V-Strom 650 ABS K9 Λευκό...Λευκότατο
Καλημέρα σε όλους.
Κάνω ένα βήμα ακόμα προς την απόκτηση του GS! Έχουμε και λέμε: V-Strom 650 ABS Μοντέλο 2009 (Ιούλιος) Αντιπροσωπείας. Χλμ: 14.500 Έχει κάνει τα σέρβις των 1000-6000-12000 σε εξουσιοδοτημένα. Είναι ατρακάριστο-ατουμπάριστο-άπεφτο!!! Από εξτρά διαθέτει τα εξής: Συναγερμό ΜΕΤΑ με Immobilizer Κάγκελα εμπρός Motech ψηλά (καινούριας εσοδείας) Ποδιά μεταλλική Motech-Suzuki Διπλό σταντ Χούφτες Πίσω κάγκελα Givi για βαλίτσες Βάση Βαλίτσας Givi Monokey (για Κ53-Κ52-Maxia κλπ) Γέφυρα πιρουνιού Superbrace Ζελατίνα MRA κοντή με φρυδάκι Φίλτρο αέρα Pipercross Tank Pad Suzuki V-Strom Μεταλλικό, μαύρο προστατευτικό εξάτμισης Suzuki Αποστάτες τιμονιού 20-30 mm Διακόπτη φώτων Προτιμώ να το δώσω με τη βαμμένη μάσκα και το φτερό για να μην έχω την ταλαιπωρία του βγάλε-βάλε. Για το λόγο αυτό δεν συμπεριλαμβάνω τις συγκεκριμένες επεμβάσεις στα εξτρά της μηχανής. Αν όμως ο αγοραστής προτιμά την original εμφάνιση δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μιας και έχω κρατήσει τα μαμά πλαστικά. Το ίδιο ισχύει και για τις ζάντες. Αν δεν του αρέσουν οι μαύρες έχω και τις μαμά ασημί. Η μηχανή βρίσκεται Πειραιά και τα πρωινά καθημερινές θα είναι Γλυφάδα. Η τιμή της είναι 6,850 ευρώ Για πληροφορίες: Παναγιώτης 6972 894 794 |
|
|||
|
|||
Απάντηση: V-Strom 650 ABS K9 Λευκό...Λευκότατο
Καλοπούλητη Παναγιώτη !!!
|
|
|||
|
|||
το μοτο αυτο δεν μου αρεσε ποτε !! αυτο ομως ειναι κουκλι!!
σιγουρα θα το δωσεις? αν ναι , καλοπουλητο! |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ για το κομπλιμάν!!
Για να πω την αλήθεια ούτε εμένα μου άρεσε ιδιαίτερα, μέχρι που είδα το Κ9 σε λευκό και το φαντάστηκα κάπως έτσι, οπότε και προχώρησα στο project. Last edited by Translatoras; 27-07-2010 at 19:36. |
|
|||
|
|||
Από το στόμα μου το πήρες Θανάση!
Καλοπούλητο Πάνο! |
|
|||
|
|||
καλοπουλητο ειναι φοβερο!!πολυ ομορφο
|
|
|||
|
|||
Το ωραιοτερο V-Strom που εχω δει!
Πραγματικα ειναι κουκλι! Καλοπουλητο να ειναι και να παει σε καποιον με μερακι οπως το δικος σου. |
|
|||
|
|||
Πάνο καλοπούλητο και σύντομα καβάλα στην νέα μοτοσικλέτα σου.....όντως κύριοι είναι το πιο όμορφο στρομ που έχω δει....μετα το πρώην δικό μου...
|
|
|||
|
|||
ΚΟΥΚΛΑ Η
V-STROMARA..............!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΟΠΟΥΛΗΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.. |
|
|||
|
|||
Από απόψε οι δρόμοι του Ηρακλείου στην Κρήτη είναι λίιιιγο πιο όμορφοι.
Παρακαλώ να κλειδωθεί η αγγελία, μιας η Πειραιώτισσα έγινε Κρητικοπούλα. Ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια και σχόλια. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πωλείται SUZUKI GSXR 1000 K7,K8 Λευκό με Carbon | frits | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 5 | 24-10-2009 14:24 |
V-STROM 1000 | PortoLeone | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 2 | 23-03-2009 00:19 |
Kremedia Strom!!!! | vtheo | Χιούμορ | 8 | 19-02-2009 22:58 |