|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Εδώ και μέρες στο Ελληνικό που κινούμαι συνήθως παρατήρησα ότι κάθε πρωί ομάδες της ΔΙΑΣ παρκάρουν έξω από τράπεζες σαν φύλακες.Μάλιστα προχθές μπήκαν και στην Τράπεζα συνοδεύοντας χρηματαποστολή της ιδιωτικής τράπεζας.
Συγχαίρω τους αστυνομικούς και τις δύσκολες συνθήκες δουλειάς πάνω σε μία μηχανή όλη μέρα.Επίσης άκουσα ότι λόγω αυτής της ομάδας μειώθηκαν οι ένοπλες ληστείες κατά 40% .Και πάλι συγχαρητήρια. Μήπως κάποιος από αυτούς τους αστυνομικούς είναι μέλος αυτού του forum και μπορεί να μας πει αν όντως πρώτη προτεραιότητα είναι η φύλαξη των τραπεζών? δεν έχω κάποιο κόλλημα απλώς για ενημέρωση μια και εγώ όπως και εσείς μέσω των φόρων μου πληρώνω ένα μέρος του μισθού τους. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
δεν πειράζει να προσέχουν και τις τράπεζες(αν και έχουν λεφτά για ιδιωτική φύλαξη), αρκεί να μη κολάνε εκεί και μετά κλεβουν όλους τους άλλους...
|
|
|||
|
|||
δηλαδη αυτη ειναι η δουλεια τους?οταν κοιμαμαι σπιτι μου και μπει ο ληστης αυτοι που ειναι?
|
|
|||
|
|||
Δεν θέλω να πιστέψω πως αν αντιληφτούν κάποιον που μπαίνει σε σπίτι δεν θα αντιδράσουν ανάλογα. Το θέμα είναι να είναι τυχερός ο ιδιοκτήτης και να είναι εκεί κοντά οι αστυνόμοι . Αντικειμενικά δεν μπορούν να γίνουν χίλια κομμάτια
|
|
|||
|
|||
Γεια χαρα σε ολους, ανηκω στην ομαδα Ζ θεσσαλονικης και θα ηθελα να παραθεσω μερικες πληροφοριες για τις μηχανοκινητες ομαδες της Ελληνικης Αστυνομιας.Η ομαδα Δελτα δημιουργηθηκε για την καταπολεμηση της πολιτικης βιας.Η ομαδα ΔΙΑΣ δημιουργηθηκε για να δωσει λυση στην γρηγορη ανταποκριση σε συμβαντα που εχουν βαρυτητα οπως ενοπλες ληστειες, αλλα προπαντως στην συνεχη κινηση του τομεα που ειναι ταγμενοι για προληψη και παρουσια.Δεν γνωριζω τι εντολες εχουν ειδικα με τις τραπεζες στην Αθηνα αλλα εδω στην Θεσσαλονικη παρεχουν γενικη αστυνομευση συμπεριλαμβανομενου και την επιτηρηση (και οχι τη φυλαξη) των Τραπεζων.Ελπιζω να βοηθησα...
Ζ-79 ΑΜ.ΔΡΑΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Όντως η ομάδα Δίας έχει βοηθήσει και φαίνεται από τη μείωση της εγκληματικότητας...
|
|
|||
|
|||
H ΔΙΑΣ ανηκει στην Αμεσο Δραση αλλα ειναι αυτονομοι .
|
|
|||
|
|||
ειναι πολυ καλη ομαδα και το καλο εδω στα Πατησια πηγαινουν αργα και ελενχουν και τι γινεται μεσα στα μαγαζια μας
|
|
|||
|
|||
Μακάρι να συνεχίσουν έτσι και να μη τους κόψουν.....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ειδικός φρουρός της ΔΙΑΣ σκοτώθηκε σε τροχαίο | S.T | Επικαιρότητα | 16 | 11-05-2010 00:28 |
298 ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ.... ΚΑΙ...... | MARK | Χιούμορ | 3 | 30-04-2010 10:42 |
ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ | ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 28 | 22-02-2010 15:41 |
ΨΗΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΦΕ | Gazi | Διάφορα | 5 | 19-10-2009 23:58 |
ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ:ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! | Alext | Χρήσιμα | 0 | 29-09-2009 01:59 |