|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Τελικά δεν έχουν άδικο κάποιοι που μας θεωρούν ψώνια!
Δεν είναι φυσικά πρωτάκουστο αυτό που λέω. Όλοι μας έχουμε νιώσει μια κάποια αντιμετώπιση από αναβάτες άλλων μαρκών.
Μας λένε ψώνια κτλ΄έστω κι αν δεν ισχύει σε πολλές περιπτώσεις. Το θέμα είναι ότι ισχύει και σήμερα το διαπίστωσα από πρώτο χέρι. Είμαι που λέτε σε μια υπηρεσία το πρωί (σε ένα ασφαλιστικό ταμείο για την ακρίβεια) και εκεί που κάθομαι, έρχεται και κάθεται ένας τύπος δίπλα μου με κράνος της BMW ανάλογο μπουφάν, κι από κάτω τζιν και καλό παπούτσι. Η ηλικία του γύρω στα 40-45 γκριζομάλλης. Με βλέπει με το κράνος και μου πιάνει κουβέντα. Για να μην σας τα πολυλογώ, αφού με ρώτησε τι μοτοσυκλέτα έχω και του απάντησα μια 1150GS, μου λέει το αμίμητο! "Α εσύ έχεις τη φθηνή σειρά, εγώ έχω μια Κ1200GT" Του λέω... τι έχω εγώ? Τη φτηνή σειρά? Γιατί υπάρχει και ακριβή σειρά? Και μου απαντάει... πως δεν υπάρχει?!?! Υπάρχουν οι σειρές σαν την δικιά μου" Ρε φίλος του λέω... μήπως έμπλεξες τις σειρές των αυτοκινήτων 320, 520 κτλ με τις μοτοσυκλέτες? Εγώ δηλαδή που ήθελα ον οφ αλλά ταυτόχρονα ήθελα να αγοράσω και την "ακριβή σειρά", θα έπρεπε να επέλεγα το LT??? Όχι, δεν το λέω έτσι, δεν κατάλαβες μου λέει... ...μωρέ κατάλαβα και παρακατάλαβα του λέω διακόπτοντάς τον. Δε μου λες... ταξίδια κάνεις του λέω... πως πάει στον ανοιχτό δρόμο το GT? Κοίτα, τις προάλλες που πήγα Αλεποχώρι μου λέει, πήγα εντελώς ξεκούραστα και γρήγορα! Μια άλλη φορά που πήγαμε με ένα φίλο στο Σούνιο, την καταευχαριστήθηκα. Άλλη κλάση μοτοσυκλέτα λέμε. Πόσα χιλιόμετρα έχεις του λέω. Δεν έχω πολλά... γύρω στα 15000χιλ μου λέει. Κι είναι μοντέλο? 2006 μου απαντάει Χρειάζεται να σας πω κι άλλα για να καταλάβετε πως ο τύπος είχε κατέβει από την 520 και πήρε την GT για να πουλάει μούρη? Ρε ουστ... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τελικά δεν έχουν άδικο κάποιοι που μας θεωρούν ψώνια!
Ψωναρες υπαρχουν σε ολες τις εταιρειες.
|
|
|||
|
|||
Άπίστευτο.
Τελικά έχεις την φτηνή σειρά εεεε ?? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Μ' αρέσει που έχω την απολύτως φθηνοτερότερη σειρά.Μ' αρέσει που αυτά τα τυπάκια δεν θα τα ξαναδώ στο δρόμο μόλις πιάσουν οι βροχές.Μ' αρέσει που δεν θα τους συναντήσω ποτέ σε ορεινές διαδρομές.Μ' αρέσει όταν οι διάφοροι εξυπνάκηδες του εμπορίου τους ξυρίζουν κόντρα.Μ' αρέσει όταν τους βλέπω φορτωμένους σε ΕΛΠΑ/Express Service κλπ.
Αμάν και πότε ν' αρχίσουν οι βροχές... |
|
||||
|
||||
Σκέψου και να του απαντούσες ...
Ένα σκουτεράκι έχω .... Θα σε άρχιζε στα .....
|
|||
|
|||
Συγνωμη αλλα μονο γελιο μπορουν να μου προκαλεσουν οι απαντησεις του!!!! |
|
|||
|
|||
Εδω κολλάει το "Ίσα μωρή χαμούρα"!!!
|
|
|||
|
|||
ΧΑ ΧΑ ΧΑ Σίγουρα πράγματα
|
|
|||
|
|||
ρε τον άνθρωπα!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
To σουβλάκι. Μήπως τελικά μας φτώχυναν κάποιοι | VILLY | Διάφορα | 11 | 26-08-2009 20:34 |
Σοκολάτα που δεν παχαίνει | skippybi | Υγεία | 14 | 25-08-2009 14:03 |
Τελικά έχουν ημερομηνία λήξης τα κράνη; | leonidas | Κράνη | 20 | 14-08-2009 10:18 |
Χρεώσεις & πρακτικές τραπεζών που έχουν κριθεί παράνομες | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Χρήσιμα | 6 | 26-05-2009 03:20 |
Για όσους δεν έχουν μεγάλη συλλογή μουσικής στο σκληρό δίσκο | vtheo | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 11 | 19-03-2009 23:50 |