|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
πασχα με το μοτο μου....και οποιος θελει ακολουθει.....ααα και δικαβαλος...
Σκεφτομαι να φυγω για λιγες μερες μακρια απο την βαβουρα και τις υποχρεωσεις.........σκεφτομαι το πηλιο....αν εχει καμια ιδεα κανεις για το που θα ειναι καλα να αραξω εκει θα το εκτιμουσα.........αααα και οποιος θελει ακολουθει......
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: πασχα με το μοτο μου....και οποιος θελει ακολουθει.....ααα και δικαβαλος...
Φιλαράκι, αν και πιο αρμόδιοι είναι οι Βολιώτες να σου απαντήσουν,
ωραία μέρη είναι η Μηλιές, Βυζίτσα, η Πινακάτες και μάλιστα αν βρεις κανένα αρχοντικό σε καλή τιμή, είσαι ταμάμ!!! Ομοίως η Τσαγκαράδα, ο Μυλοπόταμος, ο Αι Γιάννης... Πάντως Σ/Κ/Δ του Πάσχα θα είμαι Κάτω Γατζέα (παραλία), κερνάω καφεδάκι ή τσίπουρο... Οτι θες.... Καλά να περάσεις... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: πασχα με το μοτο μου....και οποιος θελει ακολουθει.....ααα και δικαβαλος...
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
που πινεις καφε αδερφε να γνωριστουμε
|
|
|||
|
|||
ολο το Πηλιο ειναι ωραιο
|
|
|||
|
|||
θα ενημερωσω φιλαρακι το που θα ειμαι να βρεθουμεακομα το ψαχνω.....
|
|
|||
|
|||
Φιλε scorpiobmw σκευτεσαι καθολου την Κρητη μας?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ΦΙΛΕ ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΚΡΗΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΤΟ ΤΗΛ ΜΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το πιο αστείο βίντεο που έχω δει με πολιτικούς | Bolero | Αστεία Video | 4 | 07-06-2011 12:40 |
Η Αργεντινή αδειάζει το ΔΝΤ, μιλάει απευθείας με τη Λέσχη των Παρισίων | ckk | Κόσμος | 26 | 18-11-2010 05:20 |
Τι βήματα πρέπει να κάνουμε αν θεός φυλάξει το κινητό μας έρθει σε επαφή με νερό! | MARK | Χρήσιμα | 17 | 30-10-2010 20:16 |
Μπορει να μην ειναι μελος , μπορει να μην τον ξερουμε , αλλα αξιζει συγχαρητηρια!! | sansiro.sugata | Ταξίδια στο εξωτερικό | 18 | 12-04-2010 23:41 |
Τί έχει τελικά η εξάτμιση της μοτοσικλέτας μου και πρέπει να την αλλάξω;!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 35 | 02-09-2009 10:01 |