|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
TOM TOM URBAN RIDER
Για όσους ενδιαφέρονται για το TOM TOM URBAN RIDER (για μοτο) με χάρτες Ευρώπης και Ελλάδας, αυτή την εβδομάδα στον Κο-----λο σε 36 άτοκες δόσεις και πρώτη δόση το 2011 στη τιμή των 299€.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: TOM TOM URBAN RIDER
Χρήσιμη πληροφορία..... Μήπως υπάρχει και κάποιος που το έχει να μας δώσει κάποιο Feed Back??????????
|
|
|||
|
|||
αυτο εε
στο ιντερνετικο μαγαζί μπορείς να το παζαρέψεις |
|
|||
|
|||
αρχές Σεπτεμβρίου το έβαλα στην μηχανή μαζί με το Tibo αλλά δεν μου άρεσε που έπρεπε να αγοράσω extra την βάση με την παροχή απο την μπαταρία της μηχανής, το καλώδιο και την θήκη του δηλαδή 299,00 ευρώ και δεν ξέρω πόσο θα χρεώσουν τα παραπάνω όσον αφορά τους χάρτες και την χρήση του πολύ φιλική, επίσης ήταν αρκετά γρήγορο και έπιασε δορυφόρους μέσα στο μαγαζί ενώ το Tibo δεν είχε σήμα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ωραιο κομματι
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
http://www.eager.gr/product.php?productid=4779 Last edited by pirate; 26-10-2010 at 01:04. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα μαγαζιά που συνεργάζονται στην Ελλάδα είναι αυτά. Αυτό βρήκα απ'το site τους, στο Louis που έριξα μια ματιά τα είχαν πιο ακριβά... Ίσως να υπάρχει κάπου φτηνότερα αλλά με τα μεταφορικά να ανεβαίνει.. Νικολή, όταν είναι πάνω στο dock που έρχεται με τη συσκευή δεν μπαίνει το USB, κλείνει το πορτάκι για να κάτσει. Μπορεί να κοπεί αλλά και καλά δεν θα είναι αδιάβροχο μετά. Τουλάχιστον στο δικό μου έτσι είναι. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW Lo Rider prototype !!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Νέα μοντέλα BMW | 24 | 29-02-2012 02:04 |
Mac the BMW rider | george1968 | Καλώς ήλθατε | 18 | 15-06-2010 11:19 |
snow rider.............. | wet & dirty | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 18 | 16-12-2009 12:06 |
BMW Lo Rider Concept αλά…Γαλλικά! | arisxios | Νέα μοντέλα BMW | 3 | 05-08-2009 00:56 |
ΒΜW Lo Rider!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 2 | 07-03-2009 14:54 |