|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ενόχληση στα γόνατα ή αλλιώς, πονάν τα παλικάρια;
ζητούμενο: όταν οδηγείτε σαν πονάνε τα γόνατα καθόλου;
δεδομένα: όχι από χτύπημα παλιό, κατά βάση τον χειμώνα και πάντα φορώντας παντελόνι μοτοσυκλέτας, μέτριο ύψος και αντίστοιχη θέση σέλας το πρωτο παρατήρησα σε χειμώνα και σε μακρύ ταξίδι |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ενόχληση στα γόνατα ή αλλιώς, πονάν τα παλικάρια;
γεράματα Κωστή...
εγώ όχι!!! |
|
|||
|
|||
Γεροντάματα συνονόματε...+ η φυσική υγρασία κάποιων περιοχών. Τι έκανα εγώ; κάτω απο το παντελόνι αθλητικό κολάν και εντουράδικες-μοτοκροσσάδικες επιγονατίδες/επικαλαμίδες.Βρήκα την υγειά μου.
|
|
|||
|
|||
αν έχεις τέτοιους φίλους...
κανα ισοθερμικό σύντροφοι κάνει τίποτα ή τζάμπα θα σπιλώσουμε το κούτελό μας στα γεράματα; επιγονατίδες επικαλαμίδες έχει το παντελόνι και μπορώ να φορέσω επιπλέον. θα το δοκιμάσω συνονόματε Last edited by kostas-patra; 11-11-2009 at 18:07. |
|
|||
|
|||
Αν πριν 25 χρόνια δε σε πόναγαν και τώρα σε πονάνε, μάλλον γεράματα!
Και μένα στα 20 μου, ούτε οι καρποί μου πόναγαν, ούτε η μέση μου, ούτε οι αγκώνες, ούτε τα γόνατα, ούτε οι ώμοι, ούτε οι πλάτες... και μερικά άλλα που τα ξεχνάω τώρα! |
|
|||
|
|||
πριν από 25 χρόνια διάβαζα μπλέηκ και έκανα bmx!
άρα επιγονατίδες ή μόνο καλοκαίρια ή με την ποδιά της πάπαις φορεμένη στο θηρίο; |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
Το σπιλώσαμε, το σπιλώσαμε κύριε συνάδελφε
|
|
|||
|
|||
Της ηλικίας είναι φυσιολογικά.....
|
|
|||
|
|||
Κάνε ένα τεστάκι απλό εάν πονάς την ώρα που σηκώνεσαι από βαθύ κάθισμα και με τα δυο πόδια είναι 90% μηνίσκος και άστους να λένε μηχανόβιοι άνθρωποι γερνάμε ρε τομάρια? Να τα πουλήσετε να πέσουν και οι τιμές να πάρουμε κανά adve! Μουστόγριες βγήκε και ο MARK να μας κάνει πλακίτσα!
Αν είναι λοιπόν μηνίσκος κάνε καμιά άσκηση στον τετρακέφαλο και εάν δεν περάσει πας ορθοπεδικό για τα περαιτέρω! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Επιτέλους όλα τα ανταλλακτικά BMW στα Ελληνικά | billy_bmw | Τεχνικά θέματα διάφορα | 45 | 30-12-2013 01:42 |
Πώς θα ήταν τα μωρά αν τα μεγάλωναν μόνο οι μπαμπάδες | zastava | Χιούμορ | 1 | 21-10-2009 18:38 |
Με τα φώτα αναμμένα θα κυκλοφορούν τα δίκυκλα!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 8 | 23-06-2009 18:36 |
R1 ENDURO - Η αλλιώς ο ψυχασθενής SJAAK | panGS | Ταξίδια στο εξωτερικό | 16 | 23-06-2009 00:05 |
Πώς λέγεται το στήθος μιας γυναίκας στα 20, στα 40 και στα 60 χρόνια της? | psiloritis | Ανέκδοτα | 12 | 13-02-2009 18:44 |