|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αδεια οδηγησης Α΄
Καλησπέρα σε όλους και καλως σας βρήκα.
Είμαι κάτοχος διπλώματος αυτοκινήτου απο χώρα της ευρωπαικης ένωσης το οποίο δεν θέλω να αλλάξω με Ελληνικό. Επειδη λοιπόν πρόσφατα αποφάσησα να ασχοληθώ και πάλι με την μοτοσυκλέτα θέλω να βγάλω δίπλωμα Α΄ (δεν έχω Α1) για να μην έχω περιορισμό σε σχέση με τον κυβισμό. Ερώτηση Πρώτη: Στα θεωρητικά θα εξεταστώ μονο στις ερωτήσεις που αφορούν τις μοτοσυκλέτες? Δεύτερη: Τι να προσέξω σε σχέση με την πρακτική εξέταση? Σας ευχαριστώ, Γιάννης Last edited by zenzen70; 29-09-2010 at 01:01. Λόγος: α1 |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Αδεια οδηγησης Α΄
Στα θεωρητικά, θα εξεταστείς στην ύλη του βιβλίου εξετάσεων.
Για τα πρακτικά (κ για όλες τις "λεπτομέρειες"), καλό θα ήταν, να επισκευθείς μια σχολή οδηγών ..... Άλλωστε, θα πρέπει να κάνεις κ κάποια υποχρεωτικά μαθήματα .... Μια πρώτη ιδέα .... εδώ ....
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ παρα πολύ,
αρα θα πρεπει αν δώσω εξετάσεις και απο τα δυο βιβλία (ΚΟΚ και Μοτοσυκλέτας) |
|
|||
|
|||
ωρα για διαβασμα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
φίλε Γιάννη - αλλάζεις το δίπλωμα οδήγησης σε ελληνικό...προσέχεις εαν η μετατροπη σε ελληνικο δεν σου επιφερει καποια μειωση στις κατηγοριες που εχεις είδει!!! - δίνεις θεωρία για μηχανές με εξέταση 10 ερωτήσεων σε PC περνάς και -κάνεις τα ωραία τυπικά = βλακώδη μαθηματακια μιας σχολής οδηγών (σε χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης, την Ελλάδα δηλαδή) και συνήθως περνάς την εξέταση κάνοντας οδήγηση δυο λεπτών...αυτά είναι τα συνήθεις δυστυχώς στο Ελλαδισταν μας!!! Last edited by xurxes; 02-10-2010 at 19:25. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Υπενθυμιση ανανεωσης αδειας οδηγησης | Alext | Απαραίτητα έγγραφα | 17 | 21-08-2009 14:03 |
Τεστ οδηγησης !!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 9 | 21-08-2009 13:11 |