|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Έντονο κούνημα λόγω έλλειψης ζυγοστάθμισης
Στις δύο τελευταίες βόλτες η GS μετά τα 120 χλμ άρχισε να γαργαλάει τα χέρια, στα 140 κουνούσε και στα 160 χόρευε καρσιλαμά, για παραπάνω δεν μιλάμε γιατί κινδυνεύαμε με διάλυση..
Πάω λοιπόν στο βουλκανιζατέρ (αυτοκινητάδικο κυρίως) που αλλάζω λάστιχα (χωμάτινα κ.λ.π) και έιναι δίπλα στο σπίτι μου, ρωτάω αν στην τελευταία αλλαγή από χωμάτινα σε ασφάλτινα έγινε ζυγοστάθμιση και μου λένε ότι συνήθως τα σημαδεύουνε για να τα βάλουν απάνω όπως ήταν και να μην κάνουν ζυγοστάθμιση και ότι το κούνημα μπορεί να ήταν από λάθος πιέσεις... Αποφασίζω λοιπόν να επισκεφθώ μόνο μοτοσυκλετιστικό μαγαζί, ο Περισταράς μου πέφτει μακριά, οπότε θυμάμαι κουβέντεςαπό καφέδες από ένα μαγαζί που είναι στην Αχαρνών κοντά στα Νέα Φιλαδέλφεια. ΜΟΝΟΜΟΤΟ λοιπόν, βγάζουμε τους τροχούς, τους βάζει πάνω στο μηχάνημα και δείχνει παπάδες ειδικά το πίσω. Βλέπουμε και δύο στραβωματάκια στην μπροστινή ζάντα (μα καλά που στο διάολο βρήκα λακούβες στην Αθήνα) που όμως κατά τον μάστορα δεν θα έπρεπε να επηρεάζουν την συμπεριφορά της μηχανής και αντί λοιπόν να πάμε στην λογική του ισιώματος που και λεφτά θα κόστιζε και θα έπρεπε να συνδιαστεί με αλλαγή ελαστικών, τελειώσαμε με την ζυγοστάθμιση και μου λεέι κάνε μία βόλτα και βλέπουμε. Και πράγματι όχι μόνο είναι βράχος στα 200, αλλά έχει και πολύ καλύτερη συμπεριφορά και στα χαμηλά χιλιόμετρα σε στροφές κ.λ.π. εγώ τουλάχιστον έτσι την αισθάνομαι. Σε ότι αφορά το στράβωμα θα δούμε τι θα κάνουμε όταν έρθει η ώρα να αλλάξουμε λάστιχα... Τα εύσημα λοιπόν στο κατάστημα που σημειώστε ότι κατά δήλωση τους είναι οι μόνοι που κάνουν αξιόπιστη ακτινολόγηση στα GS κάτι που πάντως το έχω ακούσει και στους καφέδες από παιδιά του φόρουμ. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Έντονο κούνημα λόγω έλλειψης ζυγοστάθμισης
Καλά καθάρισες Σταύρο!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μια απλοϊκή ερώτηση. Τα εύσημα είναι γιατί σου έκανε ζυγοστάθμιση;;;; Δηλαδή τι πίστευες οτι θα σου κάνει;;; Σε ιατρίο μπήκες ή σε σούπερ μάρκετ;;;; |
|
|||
|
|||
χα χα χα σαν να μπαίνεις σε τυροπυτάδικο και επειδή σου πούλησε τυρόπιτα και όχι σπανακόπιτα να "αποδίδεις τα ευσχημα" στον τυροπιτά
|
|
|||
|
|||
Αλλά για να σοβαρευτούμε, με τόσα λαμόγια που κυκλοφορούν γύρω μας,είναι αξιοπερίεργο οταν κάποιος κάνει το αυτονόητο
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Καταρχήν για μην παραξηγηθώ, δεν ξέρω ούτε το όνομα τους, Θα μπορούσε να πατήσει στη στραβιά μπροστινή ζάντα και να μου τα πάρει και για ίσιωμα της ζάντας αλλά και για λάστιχα.... Η λογική του "από ότι φαίνεται δεν πρέπει το στράβωμα αυτό να σου δημιουργεί πρόβλημα" μάλλον δεν ήταν προς το ΑΜΕΣΟ συμφέρον της τσέπης του και κάτι τέτοιο δεν είναι συνηθισμένο σήμερα... |
|
|||
|
|||
Μου είπε πως η ζάντα είναι χτυπημένη. Μου την έδειξε κιόλας και δεν μπορώ να πώ.... Το είδα πως είχε θέμα
Μου είπε την ισιώνουμε και πως θα λυθούν όλα! Την ίσιωσε, πλήρωσα 90ευρώ και είδα ελάχιστη βελτίωση! Μην πώ και καθόλου!!! Πήγα Συγγρού, παραλιακή και κατέληξα σπίτι Γλυφάδα. Τον πήρα τηλ. Μου είπε θα στρώσει και να το ξαναπάω αύριο να του κάνει κάτι ακόμα! Μην με ρωτήσετε τι, δεν ξέρω. Μάλλον για ταλαιπωρία πάει το πράγμα! Και διευκρινιστικά η ζάντα μου δεν είναι ακτινωτή Αυτο ειναι γραμμενο λιγες μερες πριν στο φορουμ.... και ακομα ο ανθρωπος δεν βρηκε λυση η εστω δεν εγραψε οτι βρηκε... Μην απορειτε λοιπον που ευχαριστει ο frits τον σωστο επαγγελματια! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οτι το αυτονόητο πρέπει να παίρνει εύσημα. Που καταντήσαμε αδέρφια-που καταντήσαμε. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
όπως κράζουμε τα λαμόγια έτσι πρέπει να επαινούμε και τους σωστούς... στο κάτω κάτω ένα ευχαριστώ δεν κοστίζει τίποτα.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στο συγκεκριμένο κατάστημα κάνω εδω και πάρα πολύ καιρό τις δουλειές που έχουν σχέση με ελαστικά, τροχό, αλυσιδογράναζα και το μόνο που έχω να πω είναι ότι ειναι αριστοι επαγγελματίες με καταπληκτικές τιμές. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ανεβαίνει η τιμή του πετρελαίου λόγω Λιβύης; | MARK | Επικαιρότητα | 24 | 28-02-2011 23:41 |
Του απαγόρευσαν το σεξ λόγω βλακείας | ortho | Κόσμος | 16 | 14-02-2011 22:48 |
Πωλείται λόγω αλλαγής 12ΟΟGS ........... | riko46 | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 37 | 15-01-2010 21:58 |
Κλειστή η Ι. Οδός λόγω πυρκαγιάς! | Arkas | Επικαιρότητα | 2 | 14-09-2009 20:13 |
Επεισόδια στην Πάτρα λόγω... Κούγια | BATIGOL | Διάφορα | 8 | 26-01-2009 13:02 |