|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Συμβουλές για την φύλαξη αποθηκευτικών μέσων
Με αφορμή το θέμα που έχει βάλει άλλο παλικάρι για την αποθήκευση φωτογραφιών, θέλω να ρωτήσω πιοό μέσω χρησιμοποιείτε εσείς.
Αλλά η βασική μου ερώτηση είναι για το ΠΟΥ και το ΠΩΣ το αποθηκεύετε;;;;; Ναι ξέρω να είναι μακριά από ακτινοβολία.Αν όμως κάποιος ξέρει να μας πει συγκεκριμένα.Μακριά από την TV. Μακριά από ηχεία κ.λ.π.Σίγουρα είναι πράγματα που τα ξέρουμε αλλά δεν μας έρχονται στο μυαλό εκείνη την στιγμή.Αν φτιάξουμε μια λίστα (έστω με τα αυτονόητα) να την έχουμε σαν μπούσουλα. Κάθε βοήθεια είναι σημαντική!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Συμβουλές για την φύλαξη αποθηκευτικών μέσων
Αυτό που ξέρω για τα σιντάκια είναι οτι πρέπει να είναι σε σκοτεινό μέρος και ΟΧΙ ζεστό.
|
|
|||
|
|||
Τα SDHC media που χρησιμοποιω εγω εχουν οριο θερμοκρασιας..
Θερμοκρασία λειτουργίας: -25° C ~ 85° C. !!!!!!!!!!!! Σε μια απλη δερματινη θηκη τα βαζω |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Αποθήκευση σε 2 σκληρούς δίσκους τουλάχιστον και σε DVD DL. Επίσης σκοπέυω να νοικίασω και δίσκο στο cloud. Οι αναμνησεις είναι πολύτιμες!
|
|
|||
|
|||
Συμφωνω 1000%... Οι αναμνησεις ειναι ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ και ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΝΕ μονο με την μνημη του μιαλου μας...
Πρεπει να ειναι και καπου να πατησεις ενα Play |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γιατί οι άνδρες δεν δίνουν συμβουλές στις στήλες των περιοδικών | Xanthi | Ανέκδοτα | 9 | 02-12-2010 17:53 |
Γιατί οι άνδρες δεν πρέπει να δίνουν συμβουλές στις στήλες των γυναικείων περιοδικών | MARK | Χιούμορ | 7 | 06-11-2010 23:31 |
Έρευνα για την έξαρση των εγκεφαλικών στα παιδιά | MARK | Υγεία | 1 | 03-03-2010 16:25 |
ιατί οι άνδρες δεν δίνουν συμβουλές στις στήλες των περιοδικών | Alext | Χιούμορ | 1 | 10-11-2009 02:30 |
Γιατί οι άνδρες δεν δίνουν συμβουλές στις στήλες των περιοδικών!!! | emix | Ανέκδοτα | 8 | 04-11-2009 20:53 |