|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GARMIN ZUMO 660
Ναι την βρήκα, όπως την περιγράφω πιο πάνω. Ευχαριστώ πολύ.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Για αυτό που ρωτώ (ρώτησα) δεν είχε κάτι. Τουλάχιστον εγώ δεν μπόρεσα να βρώ. Σκέψου πως ακόμα και όταν τους έστειλα την φωτο (Βλ. προηγούμενο post) με την σύνδεση που είχα κάνει, μου απάντησαν θετικά. Δηλαδή πως θα έπρεπε να φορτίζει. Αναγκάστηκα να πάω στην αντιπροσωπεία προκειμένου να κουνηθεί το μυαλό τους και να μου απαντήσουν το σωστό. Αν και ο αγαπητός συμφορμίτης emlazo έδωσε (μας έγραψε ήδη) την σωστή απάντηση. Τώρα το θέμα έχει απαντηθεί πλήρως.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καλημερα..
Γνωριζει καποιος αν μπορουμε να επιλεξουμε πια ΡΟΙ θελουμε να εμφανιζει ή οχι;;;Γιατι φτανοντας μεσα σε μια πολη μου βγαζει τοσα πολλα που δε μπορω να καταλαβω πιο ειναι τι;;; Εκτος αυτου..Στην κατηγορια μεταφορες εχει επιγιες μεταφορες αλλα δεν εχει να επιλεξω ΛΙΜΑΝΙΑ.. |
|
|||
|
|||
Έχουμε κανα ηλεκτρολόγο να ξέρει να περάσει τα καλώδια του zumo 660 για να το βάλω στη βάση του, σε μοτο gs 1150 adv;
Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
Επανέρχομαι με την παραπάνω ερώτηση. Πράγματι δεν ξέρει κάποιος, κάποιον ηλεκτρολόγο που να έκανε την παραπάνω εργασία και να έμεινε ευχαριστημένος;
|
|
|||
|
|||
Βρε Χρήστο σε εναν οποιδήποτε ηλεκτρολόγο αυτοκινητων να πας δεν ειναι τπτ...
Αλλά αν θες εξειδικευμενο, εγγυημενο, μερακλή, στειλε ενα πμ στον κομαντερ να σου πει |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κλεινω διακοπτη,,, κλεινει ζουμο Ανοιγω διακοπτη,,, ανοιγει ζουμο |
|
|||
|
|||
Ερώτηση:
Παίζουν χάρτες City Nav Europe NT & NTU Τι διαφορά έχουν οι ΝΤ από τους NTU??? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ζητηση GARMIN ZUMO 400 | κουτσαφτης βασιλης | Ζήτηση | 2 | 04-01-2010 02:03 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ GPS BMW ZUMO 550 | lazaros | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 6 | 08-12-2009 22:40 |
zumo 550 | FILOKALI | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 6 | 31-08-2009 21:48 |
Πώληση GPS Garmin Zumo 550 | Jefe | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 14 | 16-06-2009 10:01 |
BMW Motorrad ZUMO | Arkas | Πλοήγηση - Hardware και Software | 14 | 05-03-2009 20:33 |