|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ
Μιας και υπάρχει ήδη το παρόν θέμα "τη γνώμη σας για τα διόδια" και για να μην ανοίγω παραπλήσιο.
Χθες, χρειάστηκε να πάω με τη σύζυγο, για μια δουλειά στη Θεσσαλονίκη. Με το του-του λοιπόν, με συνετή οδήγηση, και χωρίς βιασύνες, πήγαινε-έλα Βόλο: - το κόστος βενζίνης στα 40 ευρώ. - το κόστος διοδίων;;; 23,80 ευρώ !!! Αγανάκτησα! Μιλάμε για την απόλυτη ληστεία. Και 'μεις καθόμαστε και τσακωνόμαστε για πάρτη τους ... |
|
|||
|
|||
Εγώ την τελευταία φορά που ανέβηκα Θεσσαλονίκη έβαλα μία μπαλακλάβα στην πινακίδα και πέρασα από παντού.
Δεν το είχα ξανακάνει αλλά νομίζω θα το καθιερώσω. Δεν ξέρω βέβαια αν με σταματήσει η αστυνομία τι πρόστιμο επισύρει η κάλυψη της πινακίδας. Δεν σε συμβουλεύω να κάνεις το ίδιο απλά παραθέτω την εμπειρία μου. |
|
|||
|
|||
Παραποιηση πινακιδα κυκλοφοριας 400 ευρω.
Υπογραφηκαν και οι συμβασεις για 43 νεα διοδια σε εθνικη οδο, εγνατια οδο, Ιονια οδο. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αν και θα προτιμούσα τη πινακίδα από την Aston Martin του James Bond που γυρνούσε κατά τον άξονά της και κάθε φορά εμφάνιζε διαφορετικό νούμερο πινακίδας.... |
|
|||
|
|||
οποιος κανει χρηση του δρομο θα πρεπει να πληρωνει κ για τη συντηρηση του ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΠΑΝ ΕΚΕΙ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.
Να μην εισπρατονται φοροι για τους αυτοκινητοδρομους παρα μονο διοδια.γιατι μια γιαγιουλα στην σαμο πχ να πληρωνει για το αυτοκ/μο αιγαιου οταν ποτε της δεν θα τον χρησημοποιεισει. οι εθνικες οδοι φτιαχτηκαν για τις μαζικες μεταφορες εγχωριες κ διεθνες κ εξυπηρετουν κατα τον ποιο μεγαλο λογο πρακτορεια λεωφορειω κ μεταφορων.(αφου δεν υπαρχει σιδηροδρομος της προκοπης)αρα αυτοι ναι ,να πληρωνουν γιατι κ σε αναλωσιμα κερδιζουν κ σε εργατοωρες.(οχι ολα δικα μας) το αν πχ εγω απο κοζανη παρω την εγνατια κ ειμαι για μπανακι παργα(4 ΦΟΡΕς ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κ ΑΝ) σε 2 ωριτσες,ενω παλια ουτε που το σκεφτομουν 10 ευρα πηγαινε-ελα δεν ειναι κ πια τοσο πολλα για την ευκολια που μου παρεχει η εγνατια,αλλα η τιμη του καυσιμου ειναι αυτη που με ''σκοτωνει''. μη βαρατε ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Κ ΜΟΝΟ |
|
|||
|
|||
Ρωτήστε εμάς τους κρητικους,οτι θέλετε για διόδια 😂😂
|
|
|||
|
|||
Υπάρχει και αυτή η λύση αυτοκόλλητα του κλειδαρα σε ένα νούμερο
Οταν είσαι σε εθνική με διόδια |
|
|||
|
|||
Αυτός ο κλειδαράς που είναι να πάω να πάρω και εγώ μερικά?
|
|
|||
|
|||
Αυτο που μου την βαραει ακομα περισσοτερο ειναι η διαφορα των διοδιων μεταξυ αυτοκινητου και μοτο...
στις περισσοτερες περιπτωσεις η διαφορα ειναι 50-70 λεπτα του ευρω... οπως και να το παρεις σε βαρος, ατομα κτλ κτλ ειναι αδικο... |
|
|