|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τι θέλουμε από το GSforum;
Καμιά αλλαγή και κανένα φλιτάρισμα. Που και που λίγο ξεχορτάριασμα για τα ζιζάνια μόνο!!!! |
|
|||
|
|||
Το να σβηνονται η να διαγραφονται μηνυματα απο τους διαχειριστες μου ακουγεται λιγο σαν ανεκδοτο χωρις να θελω να προσβαλλω κανεναν...Μονο το ΕΣΡ θα λειπει μετα να βαζει κ τα προστιμα για να ειμαστε "κοσμιοι" κ "καθως πρεπει"...
|
|
|||
|
|||
Δεν χρειαζόμαστε ούτε ξεχορτάριασμα από κηπουρούς με ζιζανιοκτόνα, αλλά περισσότερο δεν χρειαζόμαστε αυτοπροσδιοριζόμενους "καθαρούς" εισαγγελείς που "καθαρίζουν" τον "κόπρο" από το forum, πέρα απ' αυτούς που έχουν το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση (από τους κανόνες λειτουργίας του forum) να το κάνουν...
Αλλά εκείνο που δεν χρειάζεται είναι περισσότερο είναι η ασέβεια, η ειρωνεία, οι χαρακτηρισμοί και γενικά ο επιβαλλόμενος φασισμός των εξυπνάκηδων, διότι "Ο φασισμός αρχίζει με τη σκέψη ότι όλοι οι άλλοι είναι ανόητοι". Και κάτι ακόμη, άλλο λέω ξεκάθαρα την άποψή μου και άλλο αυθαδιάζω, για να μην ξεχάσουμε και τα στοιχειώδη... Last edited by ckalfas; 23-10-2013 at 19:47. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτοί λοιπόν που έχουν υποχρέωση να κρατάνε το φόρουμ είμαστε όλοι εμείς και αν δεν το κατάλαβες η συντριπτική πλειοψηφία χάρηκε για το ξεχορτάριασμα. |
|
|||
|
|||
*αυτο ηταν για τον φιλο μας τον κρητικο.....
Αστο να ησυχάσει. ......!!!! [/B][/CENTER][/QUOTE] Γεια σου Θεολόγε στεριανέ Τι να κάνουμε Μεσα στην θάλασσα ειμαστε με τα πλεούμενα ασχολούμαστε |
|
|||
|
|||
δεν είμαι σίγουρος αν καταλήξαμε κάπου,
πάντως η ανάγνωση περίπου 300 ποστ με έκανε σοφότερο... θα κλείσω τη συμμετοχή μου στο θέμα που άνοιξα με ρητό τα εν οίκω μη εν δήμω! δεν περιποιεί τιμή..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
χμμμμμμ...... |
|
|||
|
|||
Οκ, νομίζω ότι το θέμα διευθετήθηκε σήμερα.....
κάποιοι μπορούν να χαίρονται..... όσοι δε χαιρόμαστε...... ξύδι. |
|
|||
|
|||
Εγώ, πάλι έχασα το καλό!!!!!
Σήμερα ήμουν σε πλοίο στον Πειραιά και δεν είχα σύνδεση. Γύρισα λοιπόν πριν λίγο και πήρα θέση για να χαζέψω με κάτι "σούπερ ντούπερ" και λοιπές κολοκυθοκορφάδες, που χτες το βράδυ ξύπνησε μέσα τους ο άντρας ο σικλαμάν. Δυστυχώς κάποιοι σφουγγαρίσανε πάλι!!!!!!!! Ρε σεις το ανέκδοτο που λέει "γιατί γ@μάς αφού ζαλίζεσαι;" το ξέρετε;;;; Αμάν πια. Ο κάθε κοινωνικά και ψυχικά στερημένος, που δεν έχει που την κεφαλή "πλύναι" έρχεται και κάνει τον χωροφύλακα. Για ξεκαβαλήστε από το καλάμι και βγείτε και λίγο έξω γιατί η πολλή αγ@μία, βαράει στο κεφάλι. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Λάθος στόχο σκοπεύεις, ξαναδές τα σκοπευτικά σου.... Τα καλά μαμήσια γίνονται εντός, εκτός μόνο μάτι μπορείς να χαρείς....... Πρέπει να μάθεις και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ... Ξέρεις πολλούς με μπεμπέ που να μην έχουν που να κλείνουν ? μόνο κανάς χοντάκιας... και βγάλε |
|
|