|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Bοηθεια για παραλία Εύβοια!!
Συνάδελφοι κ φίλοι αυτό το π/σ/κ είπαμε μια παρέα απο φίλους κ φίλες να πάμε να την βγάλουμε κάπου στην Εύβοια!!
Δεν θέλουμε να πάμε σε κάποια παραλία με πολύ κόσμο..... Το σκηνικό θα έχει μαζί ψυγειάκια για μπύρες--κρέτα να τα ψήσουμε παραλία--windsurfs-kanoe-ταβλάκι-ένα μικρό μικρό φουσκωτάκι!!! Θα είμαστε μια παρέα κοντά 10 άτομα και θέλουμε να βρούμε μια σχετικά απόκρημνη παραλία...να μην έχει κόσμο για να μπορέσουμε το βραδάκι να αράξουμε να κοιμηθούμε στα sleeping bags μας...και να μπορούμε να αράξουμε άνετα χωρίς να ενοχλούμε κόσμο!!! Άμα ήμουνα με το δικάβαλό μου μόνοι μας δεν θα το ανέβαζα..θα πήγαινα με τη μηχανή ..θα χανόμασταν και όπου μας έβγαζε!!! Απλά τώρα επειδή θα είμαστε μεγάλη παρέα και όλοι εκτός εμού φυσικά θα ελιναι με αυτοκίνητα δεν μπορώ να τους τραβολογάω!!! Όποιος μπορεί να βοηθήσει να μας δώσει ινφο για καμμιά καλή παραλία....σχετικά δύσκολα πρασβάσιμη (ελαχιστοποιεί την πιθανότητα να γίνεται χαμός) να μπορέσουμε να περάσουμε ένα καλό ήραμο τριημεράκι!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Bοηθεια για παραλία Εύβοια!!
υπαρχουν απειρες ανεξερευνητες παραλιες στην ευβοια που κανεις τις βλεπει μονο με σκαφος ... αλλα ας μην το κουρασουμε παρα πολυ
αν εχετε φουσκωτο , μπορειτε να φτασετε οδικως στη δαφνη και να παρετε το φουσκωτο για μεταφορα πληρωματος, επιβαινοντων + προμηθειων προς βορεια , 3 λεπτα αν πλεει με 5 μιλια , υπαρχουν απειρες παραλιουλες , με πεντακαθαρα νερα και προσβαση με σκαφος μονο . αν συνεχισετε με το σκαφος και δεν βαριεστε , οσο περισσοτερο ανεβαινεις προς λιμνη ευβοιας μεσω θαλασσης , τοσο καλυτερες παραλιες θα βρισκετε ... |
|
|||
|
|||
Ιταλέ αν την γράψουμε την παραλία φόρα παρτίδα εδώ στο φόρουμ από έρημη θα γίνει λούνα παρκ.
|
|
|||
|
|||
θα χει και τραινακι?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σταύρο μου στείλτην σε p.m και ξέρεις εγω ΤΑΦΟΣ!!! |
|
|||
|
|||
χαχαχαχαα α ρε κώστα....ναι αμέ θα έχει και κυριολεκτικά και μεταφορικά
|
|
|||
|
|||
:sm6: οκ θα μιλάμε με συνθηματικά ...ξέρω μια χάλια παραλία με κόσμο, πολύ κουβαδάκι και βρώμικα νερά τελείως νότια, στο Ποτάμι Ευβοίας, ψήνεσαι?
|
|
|||
|
|||
Λευτέρη μου περιμένω p.m .....γτ ακριβώς κάτι τέτοιο ψάχνουμε....βρώμικα νερά καφετί....με χιλιάδες κόσμο..πολλά μαγαζιά....και να περιπολέιται
|
|
|||
|
|||
προσεξε φιλε μη σε βαλουν μηχανη!
|
|
|||
|
|||
για 'τρενακια' ... μονο μεσα στη χαλκιδα σε ενα συγκεκριμενο μαγαζι ...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βοήθεια για πρόταση διαδρομής στη Ν.Εύβοια | Goulas | Χωμάτινες εξορμήσεις | 2 | 29-05-2010 00:34 |
Μεθυσμένος στην παραλία βάζει το σορτσάκι του για μπλούζα!! | Kolokas | Αστεία Video | 9 | 30-03-2010 14:20 |
Βόρεια Εύβοια Σαββάτο 29 Αυγ.!!!!!!!! | riko46 | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 48 | 05-09-2009 13:01 |