|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χοντρός ή απλά.. κοντός ??
Καλό..
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
μμμμμ
Και μένα μου έγραψε να ψηλώσω |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Τι το θελατε και το βαλατε το ρημαδι!!!!!Ερχονται και γιορτες, απο τωρα θα πρεπει να αγχωνομαστε για τα κιλα!!!
|
|
|||
|
|||
μην αγχωνεστε...!!!..πολυ ωραιο το αρχικο post
Εκτος απο ασφαλιστης ειμαι αποφοιτος γυμναστικης ακαδημιας, με ειδικοτητα ευρωστια και υγεια (διατροφη, αποκατασταση μυοσκελετικων δυσλειτουργιων, ασκηση και γηρανση, κτλ) και θαλασσιου σκι. ο δεικτης μαζας σωματος δεν ειναι παντα το αντικειμενικο μετρο συγκρισης και μετρησης βαρους. οι παραγοντες που παιζουν ρολο ειναι περισσοτεροι απο τα κιλα και το βαρος ...και ειναι σε ολους μας λιγο πολυ γνωστοι. θεμα κατασκευης οστων-μυικη μαζα -μυικη συναρμογη... ειναι οι πιο σημαντικοι... ενα παραδειγμα ειμαι εγω ... αθλητης χρονια κολυμβησης και canoe - kayak ... και θαλασσιου σκι 1 και συνεχιζω να μισο αθλουμαι... 175 cm kai 78 kg !!! ειμαι φυσικα κατα 5kg περισσοτερο απο οσο θα επρεπε να ειμαι συμφωνα με το δ.μ.σ.! φυσικα μιλαμε παντα για φυσιολογικα πλαισια ...το καλυτερο ειναι να βρισκομαστε κοντα στο υψος μας βγαζοντας το μετρο...δηλ για εμενα το καταλληλο βαρος θα ηταν στα 75kg-δεν λεγομαι αδυνατος στα 72 και δεν με λενε 'χοντρο' στα 78!!! |
|
|