|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ανδρικο και Γυναικειο πολυ δυνατα Jackets
Καλησπερα σε ολους,
Μας εχουν μεινει τα τζακετ μας, ενα ανδρικο κι ενα γυναικειο: Clover Advanced Motorcycle Jackets Με ατσαλι εξωτερικη επενδυση Εσωτερικη αποσπομενη επενδυση Προστασια για τους αγκωνες και για την πλατη Αγορασμενα το 2006 και ελαχιστα χρησιμοποιημενα. Οποιος ενδιαφερεται μπορει να με ενημερωσει. Δεν εχω βαλει συγκεκριμενη τιμη, οποιος ενδιαφερεται σοβαρα μπορει να με καλεσει κανοντας μια λογικη προσφορα λαμβανοντας υποψη την ποιοτητα τους αλλα και την ηλικια τους. Αμεσα διαθεσιμα, καινουρια κατασταση. 697 46 97 973. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ανδρικο και Γυναικειο πολυ δυνατα Jackets
καλοπουλητα φιλε μου αλλα πες μας
νουμερο χρωμα καμεια φωτο τιμη |
|
|||
|
|||
Χρωμα μαυρα με πολυ λιγο μπλε. Φωσφοριζε ασφαλειας για το βραδυ. Μεγεθος large το αντρικο και small το γυναικειο σε μεγεθη motorcycle jackets. Εαν ηταν μπλουζακια η πουκαμισα θα ηταν large και medium. Δεν ξερω τι τιμες παιζουν. Ο,τι σας φαινεται λογικο δινετε.
|
|
|||
|
|||
θα με ενδιεφερε το γυναικειο αλλα θα ηθελα πρωτα να δω φωτο
το small που αναφερεις ειναι γυναικεια η ανδρικη κλιμακα? |
|
|||
|
|||
Καλοπούλητα Μιχάλη.............................
Είστε καλά ; Πού βρίσκεστε; Τα φιλιά μου στη Σταματία (και από την Αλεξάνδρα)......................... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δυστυχως δεν εχω φωτογραφια, παρε με ομως τηλ να τα πουμε. |
|
|||
|
|||
Γεια σου Ξανθουλα. Ταξιδευουμε περα δωθε. Χρονια σου πολλα, να εισαι υγιης και χαρουμενη. Εχεις φιλια απο την Σταματια και να δωσεις αγκαλιες και φιλια και στην Αλεξανδρα.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οι γυναικες ξεχνανε πολυ ευκολα | Dent | Info ταξιδιών εξωτερικού | 9 | 11-01-2011 02:43 |
ειμαι πολυ χαρουμενος | stelios1977 | Καλώς ήλθατε | 25 | 03-09-2010 12:49 |
και πολυ γρηγορος... | γιαγια αρκουδα | Αστεία Video | 4 | 30-08-2010 15:15 |
Και πολυ αντεξα... | emix | Γενικά - Αναβάτης | 42 | 08-06-2010 12:59 |
η gs adv μηπως ειναι πολυ βαρια? | athaneco | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 44 | 23-04-2010 20:06 |