|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: κατι για τον Πειραια...
Απόσπασμα:
παιδιά καλά να περάσετε |
|
|||
|
|||
Ε οκ το Ηράκλειο φέρνει πολύ σε Πειραιά (δεν χάσατε ούτε θάλασσα ούτε τείχη - και τα δυο ενισχυμένα μάλιστα - ούτε... πολυκατοικίες). Αν και πάω τα Χανιά περισσότερο (είναι και γαύροι).
(καλά μετράει και το που υπηρέτησα) Άσχετο - σχετικό με αυτό που είπες. Δεν σας τις σπάει όταν λέτε "είμαι από τον Πειραιά" (σε επαρχία) και λένε "α Αθηναίος"... ΟΧΙ ΡΕ! ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΠΑ! ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ, ΑΛΛΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΗΤΑΝ, ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥΣ. Last edited by NLS; 11-04-2011 at 11:23. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αν και τα τελευταία χρόνια ο δήμαρχος έχει αλλάξει αρκετά την πόλη προς το καλύτερο |
|
|||
|
|||
μεσα για καφεδακι.....(2 λεπτακια απο την εισοδο του σπιτιου μου)
προτεινω να τον κανουμε τεταρτη,για να την σπασουμε στους αθηναιους.....(πλακα κανω ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΕ) ειναι και ευκαιρια,να σας εξηγησω απο κοντα γιατι ο ΟΣΦΠ...ειναι ψευτοθρυλος |
|
|||
|
|||
ο καιρος δεν ειναι καλος για εκδρομη,
μαλλον ειναι οτι πρεπει για τους τελευταιους καφεδες εντος πολης τα σαββατοκυριακα, αντε να βρεθουμε αυριο Πειραιωτες και μη, στο wild τηινκ στο μικρολιμανο (ακτη Δηλαβερη) διπλα στα goodys αυριο κυριακη στις 12.00 , εγω θα ειμαι εκει να πιασω τραπεζι αν και ειναι ησυχα τις κυριακες συνηθως... |
|
|||
|
|||
θα προσπαθήσω να έρθω αν και έχω επαγγελματικό ραντεβού κοντά σε εκείνη την ώρα
|
|
|||
|
|||
επειδη βρεχει μαλλον δεν θα ειμαι με μοτο...
οποιος ερθει και δεν με ξερει "φατσικα" ας βαλει μια φωνη "Χρηστοοοοος"... και θα του μιλησω... εγω θα ειμαι σιγουρα εκει |
|
|||
|
|||
ελπίζω να περνάτε καλά - εγώ είμαι ούτε 500 μέτρα από εσάς αλλά έχω κόσμο σπίτι (το ραντεβού που λέγαμε)
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
για τον ARGI τον γρινιαρη... | γιαγια αρκουδα | Ταξίδια στο εξωτερικό | 6 | 18-12-2010 15:50 |
Ψαχνω πισω αμορτισερ για R 1150 GS το μαμα η κατι αλλο | valerougas | Ζήτηση | 5 | 12-05-2010 22:33 |
Και κατι για το επαγγελμα μου "Ιατρικός Επισκέπτης και εργασιακό stress"... | Wicked_GS | Διάφορα | 6 | 06-04-2010 13:57 |
κατι νεοτερο για ην πανελληνια? | FANISGS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 10 | 05-05-2009 02:39 |
Πέρασε για θήραμα τον εγγονό του και τον πυροβόλησε | BATIGOL | Διάφορα | 9 | 10-01-2009 23:24 |