|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ατρόμητος-ΑΕΚ 0-3
Όχι δεν είδα κανένα σχόλιο εδώ μέσα να χάρηκε κάποιος. Είδα αλλού όμως και ακόμα παραπάνω είδα ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΕΚ. Το link που έδωσα το είδες ή "όχι"; Σας εκφράζει;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πριν χρόνια, όταν ανέλαβε ο Ντέμης, προσωπικά ήμουν της γνώμης ότι έπρεπε να είχαμε πέσει κατηγορία. Τότε ίσως τα ποντίκια να είχαν εγκαταλείψει το καράβι.... δεν έγινε τότε κι εξακολουθούμε να ζούμε σκηνές απείρου κάλλους. Οσο για τους κάφρους..... αφού δεν τιμωρείται κανείς,δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε. Την πρότασή μου την έκανα στο πρώτο μου ποστάρισμα. |
|
|||
|
|||
αυτη την κατασταση στα γηπεδα,την εχει φερει η ατιμωρησια και οι μεγαλοπαραγοντες,που εδω και πολλα χρονια ενδιαφερονται μονο για τα φραγκα του champions leage......
μετα απο τετοιες εικονες,δεν μπορουμε να μιλαμε οπαδικα,ειδικα μεσα σε αυτο το φορουμ..... εγω ειμαι απο τους τυχερους και εχω ζησει ομορφες γηπεδικες στιγμες και στενοχωριεμαι που ο γιος μου δεν προκειται να τις βιωσει.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Jefe |
|
|||
|
|||
Tι ΟΣΦΠ τι ΠΑΟ τι ΑΕΚ,ποιος απο ολους αυτους τους κομπλεξικους-κολλημενους οπαδους,θα προτιμουσε να δει την ομαδα του να χανει η να πεφτει κατηγορια για το καλο του ποδοσφαιρου?
Ας πανε να δουν πως ειναι το soccer στην Ευρωπη κ πως τιμωρουντε οι ομαδες π.χ.ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ μετα Χειζελ κλπ,η ηταν καλυτερα,οταν τους περιμεναν τα ΥΑΤ πριν απο το γηπεδο κ αρχιζε το ψιλοβροχο,για να ξερουν τι τους περιμενει!!τοτε ηταν κοτες ολοι Καλα λοιπον τους αποκαλουν Γαυροι-Λαγουδακια-Χανουμακια ολοι μια απο τα ιδια:δειλα αγορακια κρυμμενα μεσα στην μαζα. Μπραβο στον ΔΩΝΗ τα ειπε ολα οπως ειναι ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!! |
|
|||
|
|||
και πάνω στη σύγχιση θα στείλει φάκελο με τα επεισόδια στην ΦΙΦΑ ο Πανάθας...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΑΟ-ΑΕΚ 3-1 | gandreas | Διάφορα | 59 | 16-02-2011 17:26 |
ΠΑΟ - ΑΕΚ | Gazi | Αθλητισμός | 34 | 21-01-2011 00:17 |
ΑΕΚ-ΤΖΟΥΛΙΑ! | emix | Χιούμορ | 20 | 09-03-2010 03:20 |
ΟΣΦΠ - ΑΕΚ......... | Gazi | Διάφορα | 6 | 08-01-2010 14:14 |
Ολυμπιακός-ΑΕΚ: 1-2 | MARK | Αθλητισμός | 13 | 07-01-2010 16:28 |